Dolj: Patinoar modern într-o comună fără asfalt. „Asta îmi trebuia, că în rest suntem pricopsiţi”

Dolj: Patinoar modern într-o comună fără asfalt. „Asta îmi trebuia, că în rest suntem pricopsiţi”
Comuna Coșoveni n-are drumuri asfaltate, dar are patinoar. Captură Video: Observator News

În centrul comunei doljene Coșoveni a apărut peste noapte un patinoar. Primarul e tare mândru, dar localnicii spun că altele erau prioritățile. „Vă spun sincer. Prima dată am crezut că este o glumă”, a zis și unul dintre consilierii locali.

Patinoar într-o comună fără asfalt

Primăria Coșoveni a investit aproape 100.000 de lei într-un patinoar modern, deși în localitate drumurile nu sunt asfaltate și există și alte probleme, informează Observator News.

Localnică: „Ia uite! Gropi, ălea, ălea. O ţâră asfalt, o ţâră ceva. Trebuia să asfalteze ceva, să facă ceva”.

Localnică: „Patinoar îmi trebuia, că în rest suntem pricopsiţi. Deci, orice se putea face cu banii ăştia. Ce patinoar, unde în câmpul ăla acolo?!”

Primarul Virgil Grigore, în schimb, e mândru: „Avem 50 de perechi de patine, de la 30 numărul, până la 44. Avem 4 pinguini pentru cei mici care chiar sunt la primele ore de patinaj şi nu ştiu să patineze, mai avem un aparat de ascuţit patinele. Avem un aparat de curăţat şi spălat patinoarul”.

El a mai spus că, oricum, „nu toată lumea trebuie sa fie de acord cu investițiile”.

Investiţia abia a trecut de votul consilierilor locali.

„Vă spun sincer. Prima dată am crezut că este o glumă, când am citit. Acum chiar observ chiar observ că e un lucru serios”, a spus unul dintre ei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`