Salonul auto de la Frankfurt: Renault va prezenta un nou model Duster, ediție limitată, ce va avea în premieră cutie de viteze robotizată

Salonul auto de la Frankfurt: Renault va prezenta un nou model Duster, ediție limitată, ce va avea în premieră cutie de viteze robotizată
Foto: auto-bild.ro

Renault va prezenta la salonul auto de la Frankfurt un nou model Duster de oraș, ediție limitată, ce se va putea găsi în Germania, Polonia, Macedonia şi Kosovo, însă va lipsi de pe piaţa românească.

La salonul auto de la Frankurt, desfășurat în perioada 15-16 septembrie, Dacia prezintă noul Duster, „Urban Explorer”, serie limitată ce face parte din Dacia Duster Edition 2016.

„Duster Edition 2016 se remarcă prin noile jante de aliaj de 16 inchi de culoare neagră, precum şi prin noua nuanţă de caroserie, «vert Altaï», care înlocuieşte în gamă nuanţa «gris Olive»”, se arată într-un comunicat al Dacia, preluat de ZF.

Grupul francez a adus o serie de modificări SUV-ul Duster, astfel că va dispune la interior de două noi tapiţerii („Silicon noir” şi „Féderer gris” pe fond negru). Totodată Renault a introdus și sistemul multimedia de navigaţie MEDIA-NAV Evolution, dar de o cameră video pentru marşarier, opțională.

De asemenea, noul model va avea ,în premieră, o cutie de viteze robotizată, denumită Easy-R.

„Disponibilă pe motorizarea TCe 90 CP asociată cu sistemul Stop & Start, această cutie de viteze cu 5 trepte asigură un confort sporit în utilizare datorită transmisiei fără pedală de ambreiaj. Cutia Easy-R va fi disponibilă în lunile următoare pe modelele Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway. (…) Această ofertă va fi propusă la un preţ accesibil, conform valorilor mărcii Dacia”, notează producătorul auto.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
17:21 - Florin Barbu: S-a dus ostașul la piață, de data asta fără Rareș, probabil n-a apucat să dea ora înapoi pe ceasurile de mii de euro / Bugetul Ministerului Agriculturii în acest an a fost unul istoric
17:05 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce contrancandidat și-ar dori să intre în turul 2 la prezidențiale. Ciolacu: Le mulțumesc colegilor din Guvern că avem maturitatea și am făcut diferența între PSD-PNL și Guvern (VIDEO)
16:44 - Nicușor Dan anunță care va fi „investiția prioritară” dacă va fi mărit bugetul Primăriei Capitalei (VIDEO)
16:33 - CTP, după dezbaterea dintre Maia Sandu și Stoianoglo: Fie și numai această jignire la adresa românilor e de ajuns ca să-i justifice titlul de om al Moscovei
16:12 - „360 de grade”, cu Alina Bădic. Despre forța plutoniană și ce trebuie să identificăm neapărat în această perioadă (VIDEO)
15:26 - Adele, dezvăluiri despre problemele de sănătate cu care se confruntă: „Am vrut să-mi tai urechea de câteva ori”
14:50 - Profețiile înfricoșătoare ale Babei Vanga pentru anul 2025. Urmează o „apocalipsă”
14:13 - Ce pensie are, de fapt, Mihaela Tatu după o viață de muncă în televiziune. Banii îi ajung doar să plătească chiria
13:21 - Marcel Ciolacu: În 119 spitale din țară se derulează în acest moment proiecte de investiţii în infrastructură (VIDEO)
12:56 - Emil Rengle și logodnicul său, Alejandro Fernandez, au anunțat data nunții. Când va avea loc marele eveniment