O femeie a amenințat angajații unei bănci din Iași cu o foarfecă. Autoritățile au intervenit rapid

O femeie a amenințat angajații unei bănci din Iași cu o foarfecă. Autoritățile au intervenit rapid
Sursă Foto: Captură Video/ YT

Vineri, o femeie a încercat să jefuiască o unitate bancară din municipiul Iaşi folosindu-se de o foarfecă, dar a fost scoasă ulterior afară. Polițistii au identificat mai târziu femeia și au arestat-o pe o stradă din Iaşi pentru a o audia.

Polițiștii Secției nr. 2 de Poliție au fost sesizați în jurul orei 12.00 cu privire la o femeie ce a intrat în unitatea Alpha Bank din cartierul ieşean Păcurari, iar după a început să amenințe persoane cu o foarfecă şi să solicite bani. Ea a fost dată imediat afară din incinta unităţii bancare de către angajaţi. Atacul femeii nu a cauzat victime.

Sustragerea de bani a fost împiedicată

Autoritățile au identificat femeia la scurt timp și au găsit-o pe o stradă din zona Canta, cu foarfeca încă în poşetă, și au dus-o la audieri, potrivit observatornews.ro. Reprezentanţii Alpha Bank România, au declarat că, în cazul tentativei de jaf, angajaţii împreună cu echipa de intervenţie a băncii nu au permis sustragerea de bani. Clienţii ce se aflau în incinta agenției pe parcursul incidentului nu au fost afectaţi de cele întâmplate.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`