Târgul de carte Gaudeamus 2022/Care sunt atracțiile anului

Târgul de carte Gaudeamus 2022/Care sunt atracțiile anului
Sursa foto: Pixabay

După o pauză de trei ani, Târgul de carte Gaudeamus se organizează în format fizic. Acesta se va desfășura în perioada 7-11 decembrie, în București, la Romexpo.

Târgul de carte Gaudeamus 2022 se desfășoară în Pavilionul B2 de la Centrul Expozițional Romexpo. Organizarea ediției de anul acesta face ca evenimentul să fie organizat pentru a 29-a oară.

Programul Târgului de carte Gaudeamus 2022

Fiind cel mai îndrăgit târg de carte din România, acesta va fi deschis zilnic între orele 10:00 și 20:00. Accesul în cadrul târgului va fi gratuit. Anul acesta sunt anunțați în jur de 200 de participanți înscriși în cadrul târgului.

În programul evenimentului se vor organiza în jur de 600 de activități editoriale, desfășurate simultan în spațiile special amenajate. Suprafața totală pe care se va întinde târgul este de aproximativ 7.900 de metri pătrați, unde vor fi standuri și spații de evenimente.

Care sunt atracțiile anului

Atracțiile anului 2022 fac referire la câteva dintre lansările mult așteptate. Printre ele se numără și:

  • „Poeme din buzunarul de la piept”, de Sebastian Drăgan
  • „Cartea cu Îngeri”, de Andreia Martinescu
  • „Urme de bucurie și alte amintiri românești ale unei italience”, de Sara Turetta

Printre atracțiile menționate anterior se mai numără și prezentarea primului volum semnat de Annie Ernaux, laureata Nobelului litere din acest an, dar și lansarea volumului „Biblia pe înțelesul copiilor”, conform observatornews.ro.

Vizitatorii târgului sunt așteptați să aleagă dintre mii sau chiar zeci de mii de titluri. În cadrul târgului este așteptat să participe și Parintele Constantin Necula.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`