Accident grav pe DN5B, în județul Giurgiu: șoferul unui TIR care s-a răsturnat a avut nevoie de îngrijiri medicale

Accident grav pe DN5B, în județul Giurgiu: șoferul unui TIR care s-a răsturnat a avut nevoie de îngrijiri medicale
Un Tir s-a răsturmat în Giurgiu. Foto: ISU Giurgiu

Un accident rutier grav a avut loc joi, pe DN 5B, într-o localitate din județul Giurgiu. Un TIR încărcat cu balastru s-a răsturnat. Șoferul e rănit și a fost transportat la spital.

Accident a avut loc în jurul orei 14, în apropierea localității Vlașin.

Cum s-a întâmplat incidentul

„A fost implicat un autotren, încărcat cu balastru, găsit răsturnat în afara părții carosabile. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu, cu o autospecială de stingere și o ambulanță SAJ”, explică Inspectoratul pentru Situații de Urgență Giurgiu, potrivit Adevărul.

Conducătorul auto a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost transportat la spital de echipajul Serviciului de Ambulanță Județean Giurgiu.

Ce recomandări au polițiștii

Polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto să reducă viteza în mers, să sporească atenţia la volan, să folosească sistemele de iluminare şi dezaburire, să mărească distanţa de siguranţă între vehicule şi să evite manevrele riscante sau depăşirile periculoase.

„Nu opriţi pe benzile de circulaţie şi pe banda de urgenţă. În cazul unei pene sau defecţiuni tehnice, porniţi luminile de avarie, echipaţi-vă cu vesta reflectorizantă, scoateţi pasagerii din autovehicul în afara părţii carosabile şi amplasaţi triunghiurile reflectorizante, unul după celălalt, la distanţe mai mari!”, e recomandarea făcută luni de Centrul Infotrafic.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`