Scene de groază în Los Angeles: un grup de 25 polițiști au fost atacați cu un SUV

Scene de groază în Los Angeles: un grup de 25 polițiști au fost atacați cu un SUV
foto: captura video

Șoc în rândul cetățenilor din Los Angeles: o maşină a intrat cu viteză într-un grup de tineri poliţişti, aflaţi în formaţie, în timpul ce aceștia se aflau într-un exercițiu sportiv de alergare pe o stradă. În urma impactului, 25 de persoane au fost rănite.

O înregistrare video surprinde un vehicul negru de tip SUV pe un trotuar, cu partea din faţă avariată. Acesta merge pe contrasens la momentul incidentului, potrivit pompierilor, citaţi de Los Angeles Times.

Serviciul de ambulanță raportează peste 16 victime, dintre care 11 sunt în stare critică în urma incidentului.

Victimele erau tineri cadeți de la Academia de Poliție dar şi stagiari şi alţi membri ai forţelor de poliţie.

Oficial: „au fost secționate membrele unor victime”

Grupul de cadeți făcea jogging, miercuri dimineaţa (ora locală), când un vehicul, care circula pe sens opus, i-a lovit frontal, fără să încetinească viteza.

”Erau atât de multe corpuri răspândite peste tot, cu diverse răni, încât a fost traumatizant pentru toate persoanele implicate”, a relatat într-o conferinţă de presă şeriful comitatului Los Angeles, Alex Villanueva.

Oficialul a adăugat că ”au fost secţionate membrele” unora dintre cei 25 de răniţi.

Șerif: ”Unii dintre poliţiştii din formaţie au auzit maşina accelerând”.

Şoferul, arestat pe loc, nu era în stare de ebrietate însă, potrivit unor surse din cadrul poliţiei citate de LA Times, şoferul le-a declarat ofiţerilor că a ”adormit”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Artefacte de 3.000 de ani au fost descoperite în Bistrița-Năsăud. Au fost găsite într-unul dintre cele mai importante situri arheologice din țară
23:51 - Primarul din Sfântu Gheorghe, supărat că elevii deja au distrus mobilierul nou pus în școli: „Vor trebui să plătească părinții”
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
23:14 - Marcel Boloș: Majorările de salarii au avut impact pe buget. Știu că pare destul de ciudat că au crescut încasările la buget, dar în același timp s-a mărit și deficitul / Care este explicația
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie