Ce decizie drastică a luat Shakira după ce a fost surprinsă plângând pe stradă

Ce decizie drastică a luat Shakira după ce a fost surprinsă plângând pe stradă
Sursa Foto: Hepta.ro

Shakira, celebra cântăreață în vârstă de 45 de ani nu are o stare psihică foarte bună, informează presa din Spania, după ce a fost surprinsă plângând pe străzile Barcelonei.

Marca informează că persoanele apropiate de artistă sunt îngrijorate deoarece își revine foarte greu după despărțirea de Gerard Pique, fotbalistul de 35 de ani. Potrivit aceleiași surse, Shakira nu vrea să mai cânte la ceremonia de deschidere a Cupei Mondiale 2022, din Qatar, ce va începe duminică pe 20 noiembrie.

Probleme personale ale artistei

Shakira a luat această decizie la numai câteva zile înainte de începerea CM 2022, din cauza problemelor personale.

„S-a confirmat că Shakira nu va cânta la ceremonia de deschidere. Nu ni s-a spus, însă, dacă artista va avea un alt rol pe perioada Cupei Mondiale”, a fost declarația făcută de jurnalista Adriana Dorronsoro, tot pentru Marca.

În cadrul competiției din Qatar o să cânte artiști populari precum Black Eyed Peas, Post Malone, Robbie Williams, Maroon 5, Major Lazer, Fatboy Slim și David Guetta.

Artista columbiană întâmpină dificultăți imense și nu pare să le poată depăși, cântăreața fiind surprinsă plângând pe străzile Barcelonei acum ceva timp.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`