Donald Trump, atac la asiaticii din SUA: Când intră într-o sală, nu spun: "Oh, bună ziua, cum e vremea? E aşa frumos afară!". Te fac să sari din scaun (VIDEO)

Donald Trump, atac la asiaticii din SUA: Când intră într-o sală, nu spun: "Oh, bună ziua, cum e vremea? E aşa frumos afară!". Te fac să sari din scaun (VIDEO)
Foto: lifenews.com

Donald Trump a comis-o din nou! Miliardarul care visează la scaunul de preşedinte al Statelor Unite a reuşit să enerveze încă o minoritate americană.

De această dată i-a călcat pe bătături pe asiatici. În timpul unui discurs, Trump a imitat într-un mod nefericit accentul acestei comunităţi şi a iscat un nou scandal. Prin declaraţiile sale controversate, candidatul republican la prezidenţiale a mai reuşit să stârnească până acum furia hispanicilor, dar şi reprezentantelor sexului frumios.

„Negocierile cu Japonia şi China. Când oamenii ăştia intră într-o sală, nu spun: „Oh, bună ziua, cum e vremea? E aşa frumos afară! Ce mai fac cei de la Yankees? Oh, fac minunat, superb”. Ei spun: „vrem târg!” Te fac să sari din scaun”, a fost declaraţia lui Donald Trump care a stârnit furia încă unei minorităţi din America.

Reacţia acestora nu s-a lăsat aşteptată – „În ultimele două săptămâni asiaticii din SUA au fost prezentați de fiecare dată ca străini, fiind ignorate rădăcinile noastre americane, contribuția pe care o avem. Am fost tratati ca bunuri usor de inlocuit. Ma tem ca nu este ultima data cand candidatii isi vor bate joc de asiatici sau de membrii altei comunitati minoritare”.

Noua ieşire a afaceritului care speră să ajungă viitorul preşedinte al Statelor Unite din partea partidului Republicatn vine după o serie de atacuri la adresa minorităţii hispanice, dar şi asupra femeilor. Pus faţă în faţă cu declaraţiile sale controversate, miliardarul a arătat că nu are timp de corectitudine politică.

Donald Trump, atac la asiaticii din SUA

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`