Jojo, dezvăluiri surprinzătoare despre meseria pe care visa s-o practice încă din copilărie: „Părinții mei au considerat că nu mă puteam întreține”

Jojo, dezvăluiri surprinzătoare despre meseria pe care visa s-o practice încă din copilărie: Părinții mei au considerat că nu mă puteam întreține
Foto: Instagram/ Jojo.

Jojo sau Cătălina Grama este una dintre cele mai de succes actrițe din România. Femeia a reușit să-și construiască o carieră de vis și se bucură de aprecierea fanilor. Vedeta a debutat în lumea TV-ului în anul 1995, la vârsta de 14 ani. Momentan, actrița este implicată în proiectul „Clanul”.  Aceasta a făcut dezvăluiri neașteptate și a recunoscut că a vrut să aibă o altă meserie, dar părinții nu au susținut-o.

Jojo, despre dorințele ascunse

Cătălina Grama a vorbit deschis despre visurile din copilărie. Fanii au fost uluiți atunci când au aflat că vedeta este iubitoare de balet. Aceasta și-a dorit mult să pătrundă în lumea balerinilor, însă nu a primit susținerea necesară din partea părinților.

„Prima mea opțiune în viață a fost balerină, niciodată nu am avut opțiunea de a câștiga bani. A doua mea opțiune în viață, înainte de actorie, a fost pictura, pentru niciuna dintre ele nu am primit sprijinul familiei, tocmai pentru că părinții mei au considerat că nu mă puteam întreține.

Atunci a venit actoria cumva, deși, și aici au existat niște nemulțumiri din partea amândurora, deși tata a dat, la un moment dat, la actorie și l-a avut în comisie pe domnul Birlic, pe vremea aceea s-a întâmplat. Tata nu este actor, a fost profesor de Filozofie și Istoria Religiilor, dar și-a dorit foarte mult să devină actor, numai că atunci intrau doi candidați.

Nu neapărat că i-am îndeplinit un vis, dar pe el nu l-a deranjat, pentru că lui îi place zona asta, scrie, îi place foarte mult. Pe mama a deranjat-o un pic mai tare, dar amândoi, acum, adoră profesia mea și nu m-ar vedea făcând altceva”, a dezvăluit Jojo, în cadrul unui interviu pentru Unica.

Cătălina Grama a deslușit misterul

Pentru unii meseria de actor poate părea una ușoară, dar de cele mai multe ori artiștii fac multe sacrificii pentru o imagine impecabilă. Acesta este și cazul Cătălinei Grama. Cea din urmă a mărturisit că lumea nu ar trebui să o invidieze pentru silueta ei pentru că este rezultatul unui regim alimentar foarte bine calculat.

„E cum să nu mâncăm atâtea ore. Am norocul că am niște colegi foarte atenți și pe partea asta pentru că eu din ianuarie nu am mai mâncat carne. Am perioade așa. Nu e vorba de slăbit, e vorba de sănătate.

E vorba de cum m-am simțit, nu de cum arăt și am vrut să fac o perioadă așa de detox. Mă simt foarte bine și mai ales pe vară mi-a prins foarte bine. Nu știu dacă în anotimpul rece o să continui, că e mai greu fără carne, dar am reușit”, a mărturisit Jojo.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
11:39 - Ilinca Vandici a comentat noua relație a lui Dorian Popa: „Pe tine te-au prins paparazzi sau te-a filmat cineva pe sub masă”
11:37 - Gabriel Zetea, întrebat despre o eventuală guvernare cu USR: Singurul lucru pe care PSD îl exclude este o colaborare cu AUR, cu Șoșoacă / Sub nicio formă nu excludem PNL (VIDEO)
11:20 - Un mega meteorit a căzut pe fundul oceanului și a fiert apele de pe suprafața Pământului, acum trei miliarde de ani
11:14 - Alexandru Murau (PNL) susține că PSD a lansat o strategie pentru „mutarea a 10-20 de voturi/secție de votare pentru Simion” ca să îl ducă în turul 2 la prezidențiale
11:03 - Care a fost de fapt relația dintre Nadia Comăneci și Benone Sinulescu. Soția regretatului artist a mărturisit tot
10:56 - Șeful ONU ar urma să meargă în Rusia pentru o întâlnire cu Vladimir Putin. Ucraina condamnă vizita
10:40 - Marcel Ciolacu a dezvăluit cu ce echipă ține: Primul pahar de vin cu tata l-am băut într-un pahar cu Steaua / Una dintre bucuriile mele e că Dinamo a rămas în prima ligă
10:36 - Prima ninsoare din București va avea loc mult mai devreme decât ne-am aștepta. Ce spun meteorologii
10:25 - Imaginile șocante cu Angelina Jolie stârnesc în continuare reacții pe rețelele de socializare: „Ce, Doamne, se întâmplă cu venele ei?” și „Dacă aș fi asistentă m-aș năpusti să-i recoltez sânge”
10:03 - Care este orașul cu „cel mai lung bar din lume”? Este cunoscut pentru o băutură renumită