Satu Mare: Un polițist a fost luat pe capotă de un afacerist român care avea permisul suspendat

Satu Mare: Un polițist a fost luat pe capotă de un afacerist român care avea permisul suspendat
Foto: adevarul.ro

Un polițist din Satu Mare aflat în misiune a fost luat pe capotă de un afacerist oprit pentru un control rutină.

Pentru că se știa cu musca pe căciulă, Vasile Seichei, patronul unei carmangerii, a demarat în trombă după ce polițistul l-a anunțat că permisul acestuia este suspendat.

Nu a oprit nici după ce polițistul a căzut pe caldarâm, dar a fost oprit de colegii polițistului care l-au urmărit, scrie voceatransilvaniei.ro.

Din fericire, polițistul a suferit câteva răni ușoare.

În schimb, afaceristul se află la Parchet unde procurorii îl audiază, după care vor decide dacă emit pe numele său un mandat pentru ultraj.

Seichei a avut, de-a lungul timpului, mai multe dosare penale. În 2000 a lovit o persoană, în 2004 a agresat un polițist de frontieră și i-a distrus autoturismul de serviciu, în martie 2010 a bătut două persoane și le-a confiscat calul și atelajul, iar în luna noiembrie a aceluiași an a băut și a agresat verbal o persoană în fața unui supermarket.

Dar asta nu e tot. În martie 2011 a intrat în sediul unei societăți de producție din apropierea firmei sale adresând injurii și scuipând în final o persoană din conducerea acelei firme, iar în iunie 2013 a agresat un inspector de la Inspectoratul de Stat pentru Construcții.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:30 - Marcel Ciolacu: Anul viitor românii plătesc aceleași impozite pe proprietate. Am amânat până la 1 ianuarie 2026 aplicarea noului mod de calcul al valorii impozabile pentru clădiri (VIDEO)
12:26 - O bandă de hoți care a dat spargerea în București a fost prinsă în Timiș
12:18 - Ciocolata va ajunge de la un desert accesibil, la un produs de lux. Prețurile la cacao au atins niveluri recorduri
12:16 - Marcel Ciolacu: Politicieni disperați să își facă loc în turul 2 inventează scenarii iresponsabile. Nu va exista nicio imixtiune a Rusiei în procesul electoral / Aprobăm noi măsuri de sprijin pentru R. Moldova (VIDEO)
12:01 - Florin Roman, după declarațiile lui Gigi Becali: Blatul politic între PSD/AUR și Marcel Ciolacu/George Simion a fost confirmat cu nonșalanță din interior
11:59 - Oanei Paraschiv i s-a pus pata pe Sorin Brotnei. Ce s-a întâmplat după Asia Express
11:49 - 5 joburi moderne pe piața locală a resurselor umane
11:48 - Adrian Țuțuianu, despre o posibilă înțelegere între AUR și PSD: „Aceste acuzații dovedesc incapacitatea celor doi contracandidați, Ciucă și Geoană, de a performa electoral” (VIDEO)
11:39 - Alexandru Dimitriu: USR nu o să intre la guvernare cu PSD, acest partid toxic care a nenorocit România atâta timp (VIDEO)
11:36 - Încă o maimuță a murit la grădina zoologică din Hong Kong. Bilanțul mamiferelor moarte a ajuns la 12. Cauza decesului ar fi solul infectat cu o bacterie care poate afecta și oamenii