Un cetățean slovac a luat viața unui român din Satu Mare. Unde a fugit ucigașul

Un cetățean slovac a luat viața unui român din Satu Mare. Unde a fugit ucigașul
Foto: Pixabay

Un cetăţean slovac a fost implicat, marţi, în moartea unui bărbat ce se afla pe un drum din judeţul Satu Mare. După comiterea crimei acesta ar fi părăsit țara prin vama Petea, potrivit digi24.ro.

Autoritățile sătmărene colaborează cu cele din Ungaria, Austria şi Slovacia, conform Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ).

Circumstanțele accidentului

Potrivit aceleiași surse, poliția a fost contactată marţi dimineaţa pentru un accident rutier, pe Drumul Naţional 19 A, între localităţile Satu Mare şi Dorolţ, care ar fi cauzat moartea unei persoane.

„În fapt, la data de 7 noiembrie a.c., în jurul orelor 20,30, un bărbat de 58 de ani, cetăţean slovac, în timp ce se afla la volanul unui autovehicul pe direcţia de mers Satu Mare-Petea, ar fi accidentat un bărbat de 43 de ani, domiciliat în localitatea Dara care, în calitate de pieton, se deplasa pe partea carosabilă. Din nefericire, evenimentul rutier s-a soldat cu decesul pietonului. Ulterior, conducătorul auto a părăsit locul producerii accidentului fără acordul poliţiei”, specifică sursa citată.

Şoferul vinovat ar fi părăsit ţara, și este căutat în Ungaria, Austria şi Slovacia, scrie Agerpres.

„În urma mobilizării tuturor poliţiştilor rutieri şi a efectuării cercetărilor care s-au impus, precum şi a administrării materialului probator existent, s-a stabilit faptul că bărbatul ar fi părăsit teritoriul României în jurul orelor 20,45, prin Punctul de Trecere al Frontierei cu Ungaria, aflat în localitatea Petea, având ca posibilă destinaţie Slovacia. În prezent, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare desfăşoară activităţi de colaborare cu autorităţile din Ungaria, Austria şi Slovacia, în vederea identificării conducătorului auto”, adaugă informarea transmisă de IPJ Satu Mare.

Cercetările poliţiştilor continuă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs accidentul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`