Care a fost pedeapsa ,,bombardierilor” care au blocat traficul din Pitești

Care a fost pedeapsa ,,bombardierilor care au blocat traficul din Pitești

Străzile din Pitești au fost blocate, vineri noaptea, de un grup de șoferi din Argeș, care ascultau muzica la maxim după ce au parcat mașinile în mijlocul unei intersecții. Aceștia au fost reclamați la poliție de mai mulți oameni deranjați de gălăgie și șoferi, conform epitești.ro.

,,Bombardierilor” li se va face dosar penal, potrivit IPJ Argeș.

Se află sub cercetare

Ieri noapte, mai mulți tineri din Pitești s-au adunat în centrul orașului pentru a socializa. Ei și-au parcat autoturismele în centrul intersecției și au dat muzica la maxim. Toată infracțiunea a fost transmisă și live pe Facebook de aceștia.

Șoferii și oamenii deranjați de zgomot au contactat autoritățile.

„În ziua de 29 octombrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, ca urmare a unor imagini apărute în spațiul public, în care sunt prezentate mai multe persoane, cu trei autoturisme, care au blocat, în cursul nopții trecute, în jurul orei 01.00, circulația pe o stradă din municipiul Pitești”, a declarat IPJ Argeș azi pe Facebook.

Bărbații sunt în prezent cercetați pentru săvârșirirea infracțiunilor de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice și  tulburarea ordinii și liniștii publice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`