Vosganian: USL nu este o construcție la fel de coerentă ca Alianța D.A.

Vosganian: USL nu este o construcție la fel de coerentă ca Alianța D.A.
Foto: bloombiz.ro

USL nu e o construcţie la fel de coerentă ca Alinaţa D.A. şi este mai mult o alianţă la nivel de preşedinţi. Declaraţia a fost făcută de liberalul Varujan Vosganian, într-un interviu, acordat site-ului ziare.com.

În plus, deputatul PNL, este îngrijorat că USL-ul nu va reuşi să obţină 50% din voturi, la alegerile din 2012. După ce a facut parte atât din alianța Dreptate și Adevăr cât și din alianța USL, Varujan Vosganian poate compara modul în care Uniunea Social Liberală își face treaba. Iar rezultatul comparaţiei nu este deloc favorabil liderilor USL.

„Alianța DA avea un anumit tip de coerență, diferită de USL. Ceea ce aseamănă Alianța DA și alianța USL de atunci, e că PNL coabitează în interiorul alianței cu un partid de stânga. USL funcționează ca o alianță doar la nivelul celor doi lideri. Structurile interne ale USL nu funcționează. De pildă, nu există la nivelul USL structura de comisii profesionale care există în Alianța Dreptate și Adevăr”, a declarat Vosganian.

Întrebat de șansele de câștig din toamna lui 2012, ale USL-ului, Varujan Vosganian a luat-o pe ocolite.

„E ca la înot. Înotatorul sare, merge în virtutea saltului câțiva metri, după aceea depinde de forța brațelor sale. USL, când s-a înființat, a avut o anumită aura de responsabilitate. Partidele au făcut această alianță ascultând opinia publică, care cerea unirea Opoziției și un transfer de putere în 2012. USL trebuie să dovedească forța brațelor sale, trebuie să se mențină la acest nivel, trebuie să satisfacă nivelul de așteptare”,
a mai spus liberalul.

USL a fost comparată cu Alianța DA de către Vosganian

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_11155').select();" id="embed_text_11155" />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților