Dezmăț în fața autorităților. Mai mulți tineri au blocat circulația cu bolizii lor și au râs de șoferii prinși în trafic (VIDEO)

Dezmăț în fața autorităților. Mai mulți tineri au blocat circulația cu bolizii lor și au râs de șoferii prinși în trafic (VIDEO)

O stradă din Pitești a fost blocată de șoferi, vineri noaptea. Aceștia au dat muzica la maxim și au blocat circulația. Sesizați de oamenii care nu au mai suportat gălăgia dar și de ceilalți șoferi care s-au trezit cu circulația blocată, polițiștii au intervenit și au deschis dosare penale.

Mai mult imagini au fost postate pe paginile de socializare. După ce și-au etalat bolizii, scandalagii au blocat circulația în zonă și au transmis și live pe Facebook.

„În ziua de 29 octombrie a.c, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești s-au sesizat, din oficiu, ca urmare a unor imagini apărute în spațiul public, în care sunt prezentate mai multe persoane, cu trei autoturisme, care au blocat, în cursul nopții trecute, în jurul orei 01.00, circulația pe o stradă din municipiul Pitești”, a transmis IPJ Argeș azi pe Facebook.

În prezent polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de împiedicarea sau îngreunarea circulației pe drumurile publice și  tulburarea ordinii și liniștii publice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`