Cine e ”bombardierul cu Mercedes” care n-a oprit la semnalele polițiștilor. Amenință poliția de pe rețelele sociale

Cine e ”bombardierul cu Mercedes” care n-a oprit la semnalele polițiștilor. Amenință poliția de pe rețelele sociale
În momentul în care polițiștii l-au blocat, bărbatul a refuzat legitimarea și a demarat în trombă lovind două mașini, pentru a scăpa de oamenii legii.

Michelle Antonio este șoferul care i-a sfidat pe polițiști miercuri seara, 26 octombrie, și a lovit două mașini în fuga sa. Bărbatul are antecendente penale.

„Stați, mă, cuminți”, le spune el, printre altele, polițiștilor

Conducătorul auto adresează pe rețelele sociale amenințări la adresa polițiștilor care l-au somat să oprească.”Stați, mă, cuminți”, le spune el, printre altele, polițiștilor.

Cei de la Sindicatul Europol au postat pe Facebook secvențe din filmulețele postate de șofer alături de mesajul: ”Care sunt primele sentimente care vă încearcă atunci când vedeți un astfel de personaj care sfidează orice regulă de circulație și e dispus să treacă cu autoturismul peste jandarmi, polițiști, pietoni? Lașul din imagine, pe cât de “zmeu” este pe rețelele de socializare, pe atât de laș a fost în momentul în care a fost oprit de echipajul rutier.

A fugit cu riscul de a ucide și ulterior, pe o stradă din sectorul 4, și-a abandonat mașina cumpărată din venituri pentru care sigur a plătit taxe și impozite. Îi recomandăm individului să nu doarmă acasă că e pregătit patul într-unul din centrele de reținere și arestare preventivă”.

Șoferul din Mercedesul care a fugit de poliție ar fi fost identificat. Ar fi Șerban Michelle Antonio, care în 2020 a fost implicat într-un dosar cu trafic de droguri, potrivit g4media.

Poliţişti ai Brigăzii Rutiere, pe o stradă din Sectorul 4, au solicitat, miercuri seară, conducătorului unui autoturism, care încălcase mai multe reguli de circulaţie, să oprească.

”Acesta nu s-a conformat indicaţiilor poliţistului, în sprijin venind şi o echipă de jandarmi din cadrul Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti. La solicitarea forţelor de ordine să oprească şi să coboare din autoturism, conducătorul auto a părăsit zona, lovind două autoturisme”, a transmis Brigada Rutieră a Capitalei.

Autoturismul a fost dat în atenţie şi a fost găsit abandonat, la scurt timp, pe o stradă din Sectorul 4.”În momentul de faţă poliţiştii desfăşoară activităţi în vederea identificării şi depistării conducătorului auto”, a mai transmis sursa citată.

SindicatulPolițiștilor-Sidepol a publicat pe rețelele sociale un film în care se observă cum șoferul reușește să scape.”BOMBARDIER cu Mercedes, nu a oprit la semnalele polițiștilor de la #BrigadaRutiera‼️➡️”Prins” într-un ambuteiaj la semafor, acesta reușește să scape.↗️În acest moment este căutat de mai multe echipaje ale Poliției”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`