Sorana Cîrstea: Adidas îmi spunea că mai degrabă arăți bine și ești în top 20, decât să nu arăți bine și să fii numărul 1 (VIDEO)

Sorana Cîrstea: Adidas îmi spunea că mai degrabă arăți bine și ești în top 20, decât să nu arăți bine și să fii numărul 1 (VIDEO)
Foto: Hepta.ro / Zuma Press / Rob Prange

Sorana Cîrstea susține că reprezentanții Adidas, producătorul german de echipamente sportive cu care a colaborat până în 2016, i-au transmis că mai degrabă arată bine și este în top 20, decât să nu arate bine și să fie în vârful clasamentului WTA.

Sorana Cîrstea spune că arată „binișor pentru o sportivă”

Începând din 2016, românca aflată în prezent pe locul 38 mondial colaborează cu firma americană New Balance. Anterior, Sorana avusese contract cu Adidas pe o perioadă de 12 ani.

„Îmi aduc aminte când aveam contract cu Adidas. Tot timpul îmi spuneau, având în vedere că arăt binișor pentru o sportivă, că mai degrabă arăți bine și ești în top 20, decât să nu arăți bine și să fii numărul 1. Când ești în top 20, oricum ești văzută, ești sus și stă lumea la fiecare turneu. Așa că îmi spuneau, `mai bine ești frumușică și în top 20, decât… mai puțin frumoasă și numărul 1`. Vă dați seama, au și ei cotele lor, e o piață”, a declarat Sorana Cîrstea, în podcastul lui Speak.

Ea spune că „estul Europei nu prea vinde”.

„În general, contractele noastre sunt internaționale. Primești în funcție de cât vinzi. Cel mai bine plătite sunt americancele, chinezoaicele, japonezele. Osaka rupe, a fost în ultimii ani cel mai bine plătită sportivă! Marea Britanie vinde, la fel Spania, Franța”, a adăugat Sorana Cîrstea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`