Fostul antrenor al României, Christoph Daum, suferă de cancer: ”mergeți din timp la consultații”

Fostul antrenor al României, Christoph Daum, suferă de cancer: ”mergeți din timp la consultații”
Fostul Tehnician a postat un mesaj pe Instagram în care le-a mărturisit fanilor că suferă de cancer.

Christoph Daum nu și-a mai găsit angajament după ce a fost demis de către Federația Română de Fotbal. Acum după cinci nani de la demitere a anunțat că se luptă cu o boală cruntă. Fostul tehnician a ținut să le transmită un mesaj susținătorilor săi de pe Intsagram  în care să anunțe că tratamentul pentru combaterea cancerului decurge foarte bine.

Christoph Daum, declarații despre starea sa

Fostul Tehnician a postat un mesaj pe Instagram în care le-a mărturisit fanilor că suferă de cancer. Christoph Daum acesta își asigură urmăritorii că va lupta și va fi optimist și le cere să îi respecte intimitatea în perioada ce urmează.

„Salutare dragi prieteni ai fotbalului, mi-ar plăcea să mă adresez vouă cu un mesaj personal: din păcate a trebuit să mă retrag din public în ultimele luni, după ce am fost diagnosticat cu cancer în urma unor examene de rutină. De atunci, profesorul dr. Jurgen Wolf și echipa sa s-au ocupat de mine și sunt mândru să anunț că tratamentul funcționează bine pentru mine.

Mă cunoașteți: sunt un luptător și voi aborda provocarea cu optimism și cu toată puterea mea. Vă rog să respectați faptul că am nevoie de intimitate acum pentru a mă recupera cât mai repede posibil”, a scris tehnicianul care a activat în România.

 Christoph Daum își sfătuiește fanii să viziteze doctorul

Fostul antrenor al României face încheie mesajul prin a-și sfătui urmăritorii să se ducă la doctor din timp pentru a preveni boala cruntă de care el suferă.

„Vă apreciez mesajele pozitive și vă mulțumesc pentru sprijin. Pot doar să vă sfătuiesc un lucru: mergeți din timp la consultații pentru a preveni cancerul. Cu sinceritate, Christoph Daum”, a încheiat acesta pe Instagram.

În cariera sa, Christoph Daum a antrenat pe Koln, Stuttgart, Besiktas, Leverkusen, Austria Vienna, Fenerbahce, Frankfurt, FC Brugges, Bursaspor și naționala României.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:56 - Un accident grav de circulație a avut loc joi seară în Cluj. Cinci tineri, printre care o adolescentă de 15 ani, au fost transportați la spital
23:53 - Ursula von der Leyen a anunțat un ajutor de 10 miliarde de euro pentru ţările afectate de inundaţii
23:37 - Rareș Bogdan, despre amendamentul care-l ajută pe Iohannis să candideze la parlamentare: Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor
23:27 - Țara din Europa care va limita folosirea limbii ruse. Nu va mai putea fi folosită la locurile de muncă sau pe bancomate
23:14 - Cum a scăpat Mario Iorgulescu de pedeapsa de 13 ani și 8 luni de închisoare. Motivare: Nu a intenționat să omoare pe cineva / Opinia separată a unui judecător: Tânărul era beat, drogat, conducea cu viteză excesivă, a trecut pe roșu
23:00 - Cât costă o vacanță de șapte zile, la un hotel all inclusive în prima vacanță a elevilor. Unele destinații deja nu mai au locuri
22:39 - Bogdan Paraschiv (Partida Romilor): Am auzit încă de acum 6 – 7 luni că e posibil ca Iohannis să candideze la parlamentare (VIDEO)
22:33 - Momente de groază la bordul unui avion. În timpul zborului, pasagerii au început să „sângereze din gură și din urechi”
22:07 - Diana Buzoianu (USR) acuză PNL de ipocrizie în relația cu Nicușor Dan: L-au atacat atâtea luni și acum îl caută. Teatru ieftin pentru voturi (VIDEO)
22:02 - Țuțuianu: Iohannis a tot căutat un loc de muncă bun și cald, după ieșirea din mandat. Probabil candidatura lui la Senat e susținută de Ciucă pentru un fel de întoarcere a unor servicii pe care i le-a făcut președintele în ultimii ani (VIDEO)