Lider PNL Vaslui: Nu agreăm traseismul politic. Cei care ne-au părăsit în cel mai dificil moment politic nu trebuie primiți înapoi

Lider PNL Vaslui: Nu agreăm traseismul politic. Cei care ne-au părăsit în cel mai dificil moment politic nu trebuie primiți înapoi
Foto: vaslui.pnl.ro

Co-preşedintele PNL Vaslui, deputatul Florin Ciurariu, a susținut că nu este de acord cu revenirea în PNL a aleșilor locali care au decis să treacă la alte partide, în baza Ordonanței 55, informează Mediafax.

„Noi nu agreăm procesul de traseism politic, această idee fiind menţionată şi subliniată în mai multe rânduri în mod public, de-a lungul timpului. Tocmai din acest motiv dorim să ne declarăm poziţia faţă de o reîntoarcere a celor care au decis, în cel mai dificil moment politic, cel al alegerilor prezidenţiale, să nu ne sprijine, ci, dimpotrivă, să fie alături de contracandidatul PNL. Atât cetăţenii, cât şi membrii de partid şi-au manifestat de multe ori dezacordul cu privire la acest fenomen, mergând, în majoritatea cazurilor, până la ideea că migraţia politică nu trebuie iertată şi acceptată. Este un principiu la care nu renunţăm”, a declarat Florin Ciurariu.

Declarația a fost făcută în contextul în care Tinel Gheorghe, viceliderul grupului PNL din Camera Deputaților, a susținut că aleșii locali liberali care au ales să plece în alte partide în baza Ordonanței 55 ar putea fi primiți din nou în partid, dar doar dacă sunt susținuți de către cetățeni și au o bună motivație pentru revenirea în PNL. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`