Raluka și-a găsit bărbatul perfect? Dezvăluiri inedite despre viața amoroasă: „E cel mai frumos sentiment din lume”

Raluka și-a găsit bărbatul perfect? Dezvăluiri inedite despre viața amoroasă: E cel mai frumos sentiment din lume
Foto: captura video.

Raluka este una dintre cele mai discrete vedete. Artistei nu îi place să vorbească despre viața personală și să ofere detalii picante pentru presă, însă aceasta a făcut o excepție. Ex-jurata de la ProTv a dezvăluit că a comis mai multe greșeli în viața amoroasă. Fanii au fost surprinși să afle că Raluka nu a fost cea mai fidelă parteneră.

Raluka, dezvăluiri despre dragoste și parteneri

„Mă îndrăgostesc foarte repede de omul potrivit, câteodată și de omul nepotrivit. (…) Bărbatul ideal trebuie fie om bun. (…) Sunt cel mai fericit om de pe pământ atunci când sunt îndrăgostită. E cel mai frumos sentiment din lume, cel puțin eu așa cred. (…)

Da, îmi doresc copii. Îmi plac copiii de înnebunesc și chiar încerc să petrec foarte mult timp cu nepoțeii mei”, a dezvăluit Raluka, în podcastul lui Damian Draghici.

De asemenea, pe lângă faptul că a mărturisit că își dorește să devină mamă, în același podcast Raluka a mai făcut o confesiune, tot legată de viața ei personală. Cântăreața a recunoscut că a înșelat până acum.

„Da, am înșelat. Și nu știu de ce am impresia că o să mai înșel așa în viața mea”, a dezvăluit Raluka în „Podcastul lui Damian Drăghici”.

Raluka, amintiri din copilărie

Artista a vorbit de curând și despre copilăria ei. Ea a susținut că a crescut în condiții modeste, dar familia a fost una fericită.

„Tati a fost plecat o perioadă din țară, a muncit în străinătate, în timp ce mama se ocupa de mine și de sora mea. Mă ducea la toate concursurile și mă impulsiona mereu, astfel încât să le câștig pe toate. Așa este, provin dintr-o familie modestă căreia, dacă i-au lipsit anumite lucruri materiale, nu i-au lipsit niciodată iubirea, devotamentul și susținerea”, a măturisit Raluka.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`