Elena Udrea: DNA intervine de multe ori în jocul politic, făcând dosare la momentul potrivit (VIDEO)

Elena Udrea: DNA intervine de multe ori în jocul politic, făcând dosare la momentul potrivit (VIDEO)
Foto: B1 TV

Elena Udrea a declarat în cadrul emisiunii „Dosar de politician”, moderată de Silviu Mănăstire și difuzată pe B1 TV, că DNA intervine de multe ori în jocul politic, instituţia făcând dosare ale unor oameni politici, la momentul potrivit.

Fostul ministru al Turismului a mai precizat că cei mai expuşi la a avea probleme cu legea și a se trezi cu un dosar penal sunt cei care au au ocupat funcţii publice sau au condus organizaţii politice.

„Activitatea asta a DNA de multe ori intervine în jocul politic. Cum? Facând dosare la momentul potrivit, adica începând dosarul potrivit, dosarul fiind în sertar”, a spus Udrea.

Întrebată dacă toți politicienii au un astfel de dosar, Udrea a răspus: „Nu știu dacă toți au, dar cred că 99% poți face dosar penal oricărui politician care a candidat vreodată, a condus vreo organizație politică sau a fost vreodată în vreo funcție publică”.

„Aș putea să accept situația în care eu și încă 10 suntem victime colaterale pentru ca România să ajungă unde unde e bine, întrebarea mea este România merge pe un drum bun? De ce permitem ca un Guvern să fie dat jos cu acțiuni ale justiției și de ce dăm jos un Guvern pe motiv că primul ministrul are dosar penal ca să aducem în locul lui la Guvern alt personaj cu dosar penal”, a mai spus fostul ministru.

Elena Udrea: Activitatea DNA de multe ori intervine în jocul politic, făcând dosare la momentul potrivit

Urmăriți B1TV.ro și pe
`