Care a fost norocul unui șofer ucrainean care și-a uitat rucsacul cu bani și acte pe o bancă din Eforie

Care a fost norocul unui șofer ucrainean care și-a uitat rucsacul cu bani și acte pe o bancă din Eforie
sursa foto: IJJ Constanta

Stresul, nevoile și grijile de acasă îi epuizează pe mulți dintre ucrainenii care se se află sau tranzitează momentan România.

Este și cazul unui șofer din țara vecină, grav afectată de război, care, din cauza oboselii și-a uitat, ieri, rucsacul cu banii și actele pe o bancă din Eforie.

Norocul ucraineanului, un jandarm bun-samaritean

Potrivit Biroului de presă al Inspectoratului Județean de Jandarmi Constanța, plutonierul adjutant Florin Udriște, aflat în serviciu, în timpul patrulării, a  observat un rucsac pe o  bancă din apropiere.

foto: IJJ Constanta

S-a uitat în toate direcțiile, cu speranța identificării proprietarului dar, în această perioadă, străzile din Eforie sunt pustii.

După verificarea bunurilor, subofițerul a raportat obiectele dispeceratului, apelându-se apoi la sprijinul polițiștilor din Eforie pentru identificarea posesorului.

Polițiștii din Eforie l-au găsit pe nefericitul șofer. I-au dat vestea cea bună

Fără acte, șoferului i-ar fi fost greu să-și continue inclusiv munca de șofer. Dar se pare că a fost o zi pe care nu o va uita chiar ușor.

Proprietarul bunurilor a fost identificat pe raza localității Eforie, în persoana unui conducător auto din Ucraina sosit cu marfă în portul Constanța.

”Polițiștii l-au condus pe acesta la obiectivul menționat, iar colegul nostru a restituit cetățeanului ucrainean bunurile găsite.

Bariera lingvistică nu a permis ucraineanului să-și exprime prin cuvânt emoțiile, dar cu ocazia unei strângeri de mână, colegul nostru a citit pe fața acestuia mulțumire și recunoștință, au precizat reprezentanții IJJ Constanța.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`