Un profesor din Covasna a fost reținut și este cercetat pentru agresarea mai multor elevi

Un profesor din Covasna a fost reținut și este cercetat pentru agresarea mai multor elevi
Sursa foto: Pixabay

Un cadru didactic în vârstă de 39 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru purtare abuzivă, fiind bănuit că ar fi agresat mai mulți elevi, a anunțat Inspectoratul de Poliție Județean Covasna, potrivit Agerpres.

Un profesor din Covasna este cercetat pentru agresarea mai multor elevi

„La data de 7 octombrie a.c., poliţiştii din cadrul Biroului Siguranţa Şcolară au fost sesizaţi despre faptul că la o unitate medicală s-a prezentat un minor care a relatat faptul că a fost agresat de către un cadru didactic. Din cercetări poliţiştii au stabilit că minorul ar fi fost agresat fizic în sala de clasă dintr-o unitate de învăţământ în timpul orelor de curs de către cadrul didactic, un bărbat de 39 de ani”, se arată în comunicatul IPJ Covasna.

Polițiștii au stabilit, în urma verificărilor, că profesorul respectiv ar mai fi lovit alți trei elevi din aceeași unitate de învățământ.

„Poliţiştii au deschis dosar penal şi efectuează în continuare cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă. Totodată, bărbatul în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore”, a mai precizat IPJ Covasna.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`