Eugen Nicolaescu: Guvernul Boc este unul bezmetic, nu pot fi solidar cu prostia

Eugen Nicolaescu: Guvernul Boc este unul bezmetic, nu pot fi solidar cu prostia
Foto: B1 TV

Deputatul PNL Eugen Nicolaescu a declarat, marți, la emisiunea „Sub semnul întrebării” difuzată de B1 TV, într-o dispută cu deputatul PDL Cezar Preda, că toate măsurile anticriză luate de Guvernul Boc sunt proaste iar el nu poate fi solidar cu prostia.

Declarația lui Nicolaescu vine în contextul solidarității politice cerute de PDL, pe toată perioada dificilă a crizei.

Eu vin în 2009 cu impozit minim și nenorocesc 250.000 de firme, ce înseamnă asta? Să fiu de acord cu acest Guvern bezmetic? Eu sunt întreg la minte, sau așa cred, și nu pot să accept asemenea aberații„, a declarat liberalul.

Mai mult, acesta a clasificat posibila solidaritate cu Guvernul Boc drept una egală cu prostia.

Cum să fiu de acord cu așa ceva, asta este solidaritate? Asta înseamnă să fie solidaritate cu prostia, nu pot să fac așa ceva„, a precizat Nicolaescu.

De cealaltă parte, Cezar Preda a replicat spunând că liberalul „nu a spus nimic concret„.

Dispută între Eugen Nicolaescu și Cezar Preda

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_11105').select();" id="embed_text_11105" />
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare