Nou termen în dosarul care a scandalizat România: Cei 7 tineri acuzați de viol, în fața instanței (VIDEO)

Nou termen în dosarul care a scandalizat România: Cei 7 tineri acuzați de viol, în fața instanței (VIDEO)
Foto: sereniti.ro

Cazul care a şocat o ţară întreagă revine în atenţie. Cei 7 tineri acuzaţi că au violat o elevă de 18 ani ajung vineri în faţa instanţei, informează B1 TV.

Mai multe persoane fizice dar și reprezentanții unor asociații și-au anunțat prezența la Vaslui, pentru a o susține pe victima. Plasarea sub control judiciar a tinerilor acuzați de viol a fost condamnată public.

Consiliul Superior al Magistraturii și Parchetul General au dispus verificări privind legalitatea procedurilor și a deciziei pronunțate în acest caz.

La Judecătoria Vaslui au sosit vineri dimineață atât susținători ai victimei, cât și susținători ai celor 7 violatori. Redăm mai jos câteva păreri exprimate pe acest subiect.

”Să nu pună capul în pământ de rușine că nu e o rușine. Nici mâncare, nici apă să nu le dea”.
Eu consider că legea actuală este prea blândă pentru faptele pe care le fac acești indivizi. Parlamentarii să modifice legea, pedepse mai mari, mai drastice, merită pedeapsă mare, să se sature de așa ceva, să nu mai facă așa ceva”.

”Cine are bani nu face pedeapsă, e la ordinea zilei, se vede și la București ce fac parlamentarii”.

”Ei la rândul lor dacă ar avea fete și s-ar întâmpla ce s-a întâmplat cu fata aia le-ar conveni? Justiția a greșit, nu este justiție în România, nu se face nimic, doar se vorbește”.

”Să învețe ceva din ce au făcut că sunt băieți harnici, îi cunosc personal. Ei au fost prinși într-o capcană, și-au dat seama după, dar după traumă își vor reveni. Credeți că este numai aceasta violată? E deja fapt consumat”.

 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)