Donald Trump, candidat la nominalizarea republicană pentru alegerile prezidențiale din SUA: Sunt un cârcotaș și voi continua să mă plâng până când voi câștiga

Donald Trump, candidat la nominalizarea republicană pentru alegerile prezidențiale din SUA: Sunt un cârcotaș și voi continua să mă plâng  până când voi câștiga
Foto: thefederalist.com

Miliardarul Donald Trump, care candidează la nominalizarea republicană pentru alegerile prezidențiale din SUA, a declarat, marți, în cadrul unui interviu la CNN, că „se va plânge până când va câștiga”.

„Mă plâng pentru că vreau să mă plâng și nu sunt prea fericit atunci când nu pot să mă plâng. Sunt un cârcotaș și voi continua să mă plâng și să mă plâng până când voi câștiga”, a spus omul de afaceri.

Donald Trump a venit cu lămuriri și despre o declarație din timpul dezbaterii de săptămâna trecută, atunci când toți candidații, care au fost întrebați daca îl vor susține pe cel care va câștiga competiția republicană și dacă exclud o candidatură independentă în cazul în care nu sunt nominalizați de partid, au raspuns afirmativ, iar Trump a răspus negativ.

„Candidez ca republican, conduc în toate sondajele…conduc peste tot și vreau să candidez ca republican. Dacă sunt tratat corect, așa va fi, însă vreau să păstrez o ușă deschisă. Dacă nu voi fi tratat corect, voi folosi această ușă deschisă”, a explicat miliardarul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`