Cine răspunde pentru ținutele Maiei Sandu? Șefa statului, surprinsă la o prezentare de modă

Cine răspunde pentru ținutele Maiei Sandu? Șefa statului, surprinsă la o prezentare de modă
Foto: Sputnik / Mihai Karaush.

Președinta Republicii Moldova a fost surprinsă, marți, 28 septembrie, la o prezentare de modă a brandurilor autohtone. Maia Sandu a menționat că a participat la eveniment din respect față de această industrie.

Maia Sandu are două persoane de încredere

Șefa statului spune că nu apelează la serviciile stiliștilor și se consultă doar cu două persoane. Sandu susține că sora sa și verișoara o ajută atunci când trebuie să își aleagă ținutele.

„Nu am o stilistă, mă consult în familie, cu sora, verișoara”, a precizat Maia Sandu.

Maia Sandu despre situația financiară

Șefa statului a fost întrebată recent de jurnalista Mariana Rață dacă își permite să plece în concediu. Președinta a răspuns că a trecut printr-o perioadă mai complicată și speră să-și ia câteva zile libere ca să se relaxeze.

Sper să reușesc să-mi iau câteva zile, pentru că a fost o perioadă destul de complicată pentru toți și sper că și cetățenii se vor putea un pic relaxa, știu că este un pic complicat în situația de securitate în care suntem noi și financiar, și cu fricile pe care le trăim și care sunt firești din cauza războiului, dar trebuie să fim în continuare, uniți, solidari, chiar dacă e complicat, putem să trecem împreună peste aceste greutăți dacă ne ținem grămadă”, a remarcat Maia Sandu, acum ceva timp, în cadrul unui interviu pentru emisiunea Cutia Neagră.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`