Ponta, nou atac la adresa PNL privind Codul Fiscal: Nu vă dați seama ce ați votat în unanimitate acum două luni? Economie, nu politică – înțelegeți stimați peneliști/pedeliști?

Ponta, nou atac la adresa PNL privind Codul Fiscal: Nu vă dați seama ce ați votat în unanimitate acum două luni? Economie, nu politică - înțelegeți stimați peneliști/pedeliști?

Victor Ponta a lansat un nou atac la adresa liberalilor. Ultimul mesaj al premierului face referire la o știre potrivit căreia salariul mediu net a crescut cu circa 8% în ultimul an.

„O noua stire importanta – si din nou despre „Economy – doamnelor si domnilor de la PNL/PDL” :

1. Stirea este foarte buna pentru angajatii din Romania pentru ca vad in buzunarul lor rezultatele bune / plus 8% salariu cu inflatie 0 si scaderea preturilor la alimente cu cca. 10% (din scaderea TVA)
2. Stirea este insa ingrijoratoare pe termen lung pentru companii si firme / cresterea salariilor se simte in pretul final si, deci, in competivitate. Singura solutie de politica publica de contracarare este relaxarea fiscala prevazuta de Codul Fiscal!

Economie, nu Politica – acum ati inteles stimati penelisti/pedelisti! Sau mai trebuie sa facem o consultare ca sa va dati seama ce ati votat in unanimitate in urma cu doua luni???”, scrie Ponta pe Facebook.
 
Urmăriți B1TV.ro și pe
`