Baba Vanga, previziuni înfricoșătoare pentru anul 2023. Ce se va întâmpla la nivel mondial

Baba Vanga, previziuni înfricoșătoare pentru anul 2023. Ce se va întâmpla la nivel mondial
Foto: captura video.

S-a aflat despre o predicție înfricoșătoare a babei Vanga, care a fost considerată anterior pierdută. Se referă la viitorul Statelor Unite ale Americii. Prognoza a fost transmisă de o rudă a clarvăzătoarei bulgare.

Multe cutremure și tsunami

Conform predicției lui Vanga pentru 2023, multe cutremure și tsunami vor avea loc în Statele Unite. Vanga a spus că „mulți vor fugi din țară și o umbră neagră va atârna peste Europa și vor veni acolo străini, care vor conduce Europa”.

Bunica bulgară Vanga a devenit una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare. Multe dintre profețiile ei s-au adeverit. Vanga a murit în anul 1996, însă oamenii continuă să studieze moștenirea pe care a lăsat-o cu mare atenție. O altă profeție a clarvăzătoarei pentru 2023 a fost publicată, recent, de o rudă.

Mai multe cataclisme și schimbări

Conform predicției, omenirea nu trebuie să se aștepte la surprize plăcute. Planeta a intrat într-o serie de cataclisme de natură variată și va continua să se confrunte cu provocări serioase. În același timp, lucrurile vor merge cel mai rău pentru cei de la occident. Vanga a susținut de mult timp că soarta europenilor și americanilor nu este de invidiat.

„Nenorociri groaznice vor cădea peste capetele locuitorilor Statelor Unite ale Americii. Această țară se va confrunta cu o violență fără precedent. America va fi inundată, un cutremur, de asemenea, este posibil. În următorii ani, întreaga populație a SUA poate părăsi casele.

Nici Europa nu va fi ocolită. Potrivit lui Vanga, o ‘umbră neagră’ va acoperi această regiune. Europenii se vor dovedi insolvenți în problema susținerii intereselor naționale, iar frâiele guvernului vor trece în mâinile străinilor”, a asigurat profetul.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`