Alina Gorghiu: Am văzut o poziție favorabilă dialogului între partidele politice, venită din partea UNPR. Deschiderea la dialog este un semnal foarte bun

Alina Gorghiu: Am văzut o poziție favorabilă dialogului între partidele politice, venită din partea UNPR. Deschiderea la dialog este un semnal foarte bun
Foto: facebook.com/alinagorghiu

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a salutat joi, printr-un mesaj postat pe Facebook, faptul că reprezentanții UNPR s-au declarat deschiși dialogului dintre partidele politice. 

Alina Gorghiu apreciază că poziția favorabilă a UNPR reprezinttă un semnal pozitiv și totodată o premisă ca viitoarele proiecte să aibă ”o viață mai lungă decât mandatul unei guvernări”.

”Am văzut astăzi încă o poziție favorabilă dialogului între partidele politice, venită din partea UNPR, partid din coaliția de guvernare. Deschiderea la dialog este un semnal foarte bun, o premisă pentru proiecte care vor avea o viață mai lungă decât mandatul unei guvernări. Mă bucur să văd că sunt și alte partide care pun rațiunea și prudența înaintea entuziasmului, când este vorba despre proiecte majore pentru țară”, a notat liderul liberal.

”PNL a invitat partidele politice la consultări pe șase teme importante pentru viitorul României iar săptămâna aceasta am propus ca în data de 17 august să aibă loc discuțiile pe tema macrostabilității economice, inculsiv a Codului Fiscal”, a mai precizat Alina Gorghiu.

UNPR a anunțat joi, prin vocea liderului său, Gabriel Oprea, că o invitație la dialog tuturor partidelor parlamentare pe tema Codului fiscal. ”Vrem dialog pe Codul fiscal”, a spus președinteel UNPR. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`