Nicușor Dan, despre declarația referitoare la bebelușul său și temperatura din casă: „În niciun caz nu a fost o recomandare”

Nicușor Dan, despre declarația referitoare la bebelușul său și temperatura din casă: „În niciun caz nu a fost o recomandare
Foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Nicușor Dan revine cu noi precizări după ce a recomandat populației să facă economie la energie, precizând că medicul i-a recomandat soţiei să ţină mai frig în casă pentru copilul lor.

Noi precizări făcute de Nicușor Dan

Edilul a precizat că s-a referit la măsuri de bun-simț și spune că în niciun caz nu a vrut să sugereze măsuri drastice atunci când a declarat că medicul ar fi recomandat soției sale să țină bebelușul la o temperatură mai scăzută în casă.

„A fost o chestiune absolut periferică. O jurnalistă care a insistat cu o întrebare și eu am răspuns cumva, jumătate în glumă. Cum să spun, când ești politician, prima oară consultantul te învață să ai grijă ce spui, ca nu cumva să se interpreteze după aceea și marea majoritate o fac. Și după aceea, cumva ne mirăm că toți politicienii vorbesc ca televizorul, așa. Deci, a fost o chestiune periferică. (…) Am vrut să dau un detaliu din viața mea privată, nu mi-am închipuit vreodată că el o să devină titlu de presă. Asta a fost, o, cum să zic, o formă de…. în niciun caz nu a fost o recomandare… A fost pur și simplu o nuanță din viața mea privată pe care am prezentat-o și am avut surpriza s-o văd mai târziu știre de presă”, a arătat edilul.

Declarații controversate făcute de Nicușor Dan

Nicușor Dan a insistat însă că nu are în vedere recomandări drastice de economisire și nu le cere bucureștenilor să stea în frig, ci este vorba doar despre gesturi de „bun-simț”.

„Avem un bebeluş şi medicul i-a recomandat soţiei să ţină mai frig în casă”, a spus vineri Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, întrebat dacă va reduce consumul de gaz și energie electrică în această iarnă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:11 - Accident cu patru mașini pe cel mai aglomerat bulevard din București: Circulația rutieră se desfășoară pe o singură bandă
22:03 - O firmă din China scoate la vânzare bilete pentru o expediție în spațiu. Care este prețul pe care trebuie să îl plătească o persoană
22:02 - România face teste pentru producția proprie de stridii în Marea Neagră. Experimentul este desfășurat cu un specialist din Italia
22:02 - Ludovic Orban: Cine votează cu Simion la prezidențiale, de fapt, votează cu Ciolacu (VIDEO)
21:59 - Ludovic Orban, despre AUR: „Ăla nu este partid, ăla este, practic, o încropeală politică în care nu contează decât un singur om, care este antidemocrație, iar acel om n-are niciun istoric, n-a făcut nimic la viața lui” (VIDEO)
21:48 - Ludovic Orban, după ce liderul PNL i-a cerut lui Lasconi să se retragă: “Ciucă trebuie să țină ciocu’ mic. Și eu îi spun nea Ciucă, retrage-te pentru că te chinui degeaba. Distrugi și mai tare imaginea liberalismului” (VIDEO)
21:36 - Elon Musk pregătește mașini electrice mai ieftine pentru anul viitor
21:34 - Orban: Nu vi se pare ciudat că în afară de Ciolacu sunt atâția iepuri printre candidați? Geoană, fost PSD-ist, Cristi Diaconescu, fost PSD-ist, Ana Birchall, fostă PSD-istă, Ciucă, cel mai mare iepure, și iepurele adevărat – Simion (VIDEO)
21:31 - Expunerea la lumină, pe timp de noapte, poate avea efecte grave asupra organismului. Ce boli putem dezvolta din cauza poluării luminoase
21:16 - Care e suma uriașă pe care ar fi plătit-o Laura Crișan pentru asasinarea tatălui său