Argentina: O balenă s-a rătăcit într-un canal cu ape dulci din apropierea orașului Buenos Aires

Argentina: O balenă s-a rătăcit într-un canal cu ape dulci din apropierea orașului Buenos Aires
Foto: argen-travel.com

O mică balenă a fost observată luni într-un canal cu ape dulci din Puerto Madero, la câțiva metri de centrul orașului Buenos Aires.

Animalul a fost reperat de un velier cu pânze ancorat în zonă, iar echipe ale municipalității au încercat să direcționeze balena spre mare, notează Agerpres.

Însă, specialiștii nu au putut determina dacă este vorba despre o balenă albastră sau de o balenă Minke. Iar în cazul în care este vorba despre un pui de balenă care s-a rătăcit de mama sa, viața i-ar putea fi pusă în pericol.

Nici apa dulce nu este potrivită pentru balene pentru că pot dezvolta infecții.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:30 - Accesorii sanitare de baie care revoluționează designul și funcționalitatea
16:29 - Silvia Dinică (USR) îl contrazice pe managerul firmei de catering, după ce peste 100 de elevi s-au intoxicat cu ”Masa caldă” de la școală: „Nu cred că cineva poate să contamineze toate acele porții, ca să-i facă cuiva rău” (VIDEO)
16:24 - Aplicația Telegram a fost interzisă în Ucraina. Există riscul ca serviciile ruse să poată intercepta mesajele militarilor
16:10 - Construcții Erbașu: Contribuim activ la un viitor sustenabil. Anul acesta am finalizat instalarea de panouri fotovoltaice cu o capacitate totală de peste 5 MWp, proiectate să producă anual 6.000 MWh de energie verde (FOTO)
15:58 - Sanda Nicola, fosta vedetă media, s-a alăturat Mișcării care-l susține pe Mircea Geoană pentru Președinție
15:56 - Un nou ciclon amenință Europa! Va aduce alte furtuni puternice. Au fost deja emise avertizări Cod roșu și portocaliu
15:54 - Dâmbovița: Un bărbat s-a stins din viață, după ce a fost acroşat de o basculantă
15:44 - Mircea Geoană, critici dure privind noua lege a pensiilor: „Am văzut calcule greșite, pensionari cu pensia tăiată la jumătate, inclusiv categoriile cele mai vulnerabile au fost nedreptățite”
15:44 - Newsweek: Pensionar „furat” la pensie. A pierdut 700 lei pentru că nu e pensionat pe legea nouă. Cât a lucrat?
15:36 - Firma de catering care a livrat alimente în școli din județul Mehedinți, amendată și închisă temporar de ANPC