Mama Elodiei, declarații dure la adresa lui Cioacă: „Instanța trebuia să îi dea pedeapsă pe viață” / Ce s-a întâmplat cu fostul polițist la începutul acestei luni

Mama Elodiei, declarații dure la adresa lui Cioacă: „Instanța trebuia să îi dea pedeapsă pe viață” / Ce s-a întâmplat cu fostul polițist la începutul acestei luni

Au trecut 15 ani de la dispariția avocatei Elodia Ghinescu, cazul care a șocat întreaga țară, iar adevărul nu a ieștit încă la suprafață. Mama acesteia este încă marcată de cele întâmplate și cere pedeapsă pe viață pentru cel care i-a ucis fiica.

Probele instanței au stabilit după lungi cercetări că soțul avocatei, Cristian Cioacă, este cel vinovat de moartea acesteia, după ce a omorât-o și i-a ascuns rămășițele de cadavru, pentru a nu fi descoperit.

Mama Elodiei Ghinescu, declarații dure vizavi de cel care i-a ucis fiica

Fostul polițist a ajuns în spatele gratiilor fiind considerat vinovat, însă la începutul acestei luni se pare că ar fi primit o permisie de 24 de ore pentru a merge acasă, notează Click.

Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, a vorbit despre aceste aspecte și consideră că fostul ei ginere trebuie să plătească cu închisoare pe viață pentru cele comise la vremea respectivă.

„Unui criminal, instanța trebuia să îi dea pedeapsă pe viață, nu așa cum are Cioacă (n.r. 15 ani și 8 luni). Zeci de criminali au recunoscut, până la urmă, ce au făcut ei, în fața judecătorilor. El nu! Omori omul și te joci de-a închisoarea? Nu am să îl iert niciodată nici pe el, dar nici familia. Mama lui l-a îndemnat să facă acest lucru, să o bată și să o omoare! Este cel mai mare criminal. Familia lui este formată doar din criminali. Bunicul din partea tatălui și-a spânzurat soția. Este din neam criminal! El nu era prost, la învățătură, dar nu era normal la cap. Omul era schizofrenic! Mama lui Cristian Cioană nu a venit niciodată la proces. De ce s-a ascuns, a fugit de realitate? Copilul o să aibă necaz din cauza tatălui său toată viață lui”, a declarat pentru Click!.ro Emilia Ghinescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`