O fată de 13 ani din Hunedoara a fost dată în urmărire națională. Minora a fost luată cu mașina de un bărbat din alt județ și dusă într-o direcție necunoscută

O fată de 13 ani din Hunedoara a fost dată în urmărire națională. Minora a fost luată cu mașina de un bărbat din alt județ și dusă într-o direcție necunoscută
Foto simbol: Pixabay

O fată în vârstă de 13 ani din Petrila, județul Hunedoara, a fost dată în urmărire națională, luni seară, după ce a fost luată cu o mașină de către un bărbat de 28 de ani, pe care îl cunoaștea și care a dus-o într-o direcție necunoscută, potrivit News.ro.

O fată de 13 ani din județul Hunedoara a fost dată în urmărire națională

Polițiștii din Petrila au fost sesizați luni seară de către un bărbat că un tânăr de 28 de ani, din Murfatlar, județul Constanța, ar fi luat-o pe fiica sa cu un taximetru și ar fi plecat într-o direcție necunoscută.

Minora era îmbrăcată cu o bluză de culoare albă (cu un desen de culoare neagră), o pereche de blugi de culoare neagră fără particularități sau tăieturi, respectiv o pereche de pantofi spot de culoare albă.

Ea are următoarele semnalmente: 1,5 m înălțime, greutate 40-45 kg, ochii căprui, păr blond-roșcat și lung până la nivelul coapselor, forma feței rotundă, bărbia rotundă. Nu are semne particulare.

„În acest caz, poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal şi au demarat activităţi specifice, în vedere identificării minorei, care a fost dată în urmărire naţională”, spune IPJ Hunedoara.

Persoanele care pot furniza informații utile anchetei sunt rugate să sune la 112 sau se adreseze celei mai apropiate unități de Poliție.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
18:21 - Tudose s-a întâlnit cu Hrebenciuc la un restaurant de lângă sediul PSD / Becali declarase că Hrebenciuc l-a rugat să-l ajute pe Simion să ajungă în finala prezidențială (VIDEO)
17:58 - Bărbat arestat după ce și-a bătut și și-a umilit soția și copiii. Pe fiica sa vitregă ar fi agresat-o chiar și sexual
17:49 - Alexandru Kocsis (FD): A înțeles cineva ceva din matematica lui Ciolacu? / Sincer, n-am crezut asta cu Hrebenciuc până am văzut bâlbâielile lui Ciolacu și starea asta de nervozitate (VIDEO)
17:49 - 64% dintre angajații Boeing aflați în grevă resping oferta de creștere a salariului cu 35%. Compania pierde 100 de milioane pe zi, din cauza grevei
17:47 - Primele imagini cu CRBL, după intervenția estetică pe care și-a făcut-o. Cum arată acum artistul: „Sper ca recuperarea să fie ușoară” (FOTO)
17:44 - Guvernul Italiei, criticat după ce i-a glorificat pe soldații dictatorului fascist Benito Mussolini
17:32 - Bogdan Matei (PSD): Dacă mă uit la structura lui, îmi doresc ca Simion să nu fie pus în discuții pentru turul 2 sau, Doamne ferește, să câștige un astfel de personaj alegerile prezidențiale în România (VIDEO)
17:18 - Un adolescent s-a sinucis după ce s-a îndrăgostit de un chatbot AI inspirat din Game of Thrones, spune mama lui. Își dădeau mesaje de dragoste și cu conținut sexual
17:11 - Tânăr de 26 de ani, ucis în parcarea unui mall din Constanța. Trei suspecți au fost prinși
17:09 - Turcia a lansat atacuri aeriene în Siria și Irak după atacul de la sediul companiei naționale aerospațiale turce de lângă Ankara