Ludovic Orban, despre Codul Fiscal: Rezerva președintelui Iohannis pleacă de la neîncrederea în Guvern, nu de la faptul că măsurile fiscale nu sunt bune pentru relansarea economică (VIDEO)

Ludovic Orban, despre Codul Fiscal:  Rezerva președintelui Iohannis pleacă de la neîncrederea în Guvern, nu de la faptul că măsurile fiscale nu sunt bune pentru relansarea economică (VIDEO)
Foto: B1 TV

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sâmbătă seară, în cadru emisiunii „Lumini și umbre”, difuzată la postul B1 TV și moderată de Dan Andronic, că președintele Klaus Iohannis a trimis spre reexaminare Codul Fiscal pentru că nu are încredere în Guvern, nu de la faptul că măsurile fiscale nu sunt bune.

„Cred că rezerva președintelui Iohannis pleacă de la neîncrederea în Guvern, nu de la faptul că măsurile fiscale nu sunt bune pentru relansarea economică”, a mai precizat Orban.

Cu toate acestea, liberalul spune că se teme ca PSD să nu acționeze decât din considerente electorale, în privința Codului Fiscal.

„Temerea mea este că Victor Ponta și PSD nu acționează decât din considerente electorale, sunt capabili să dea orice să genereze orice cheltuieli”, a mai adăugat Orban.

Președintele Klaus Iohannis a respins pe 17 iulie Codul Fiscal. Șeful statului susținea că reducerile de taxe și impozite prevăzute ar dezechilibra bugetul.

Codul Fiscal va ajunge, mai întâi, pe masa senatorilor, pe 24 august, urmând a fi adoptat de Camera deputatilor, două zile mai târziu, şi trimis spre promulgare.

Ludovic Orban, despre Codul Fiscal: Rezeva președintelui Iohannis pleacă de la neîncrederea în Guvern, nu de la faptul că măsurile fiscale nu sunt bune pentru relansarea economică

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților
20:48 - Un român pe jumătate chinez a dat lovitura cu o afacere în Toronto: „The Mămăliga Kitchen. Da, a fost un mare succes”
20:48 - Calcul: Câți bani a primit în plus un pensionar, care are o vechime de 26 de ani pe cartea de muncă. Lista completă cu majorările de care au beneficiat seniorii
20:26 - Daniel Dăianu (Consiliul Fiscal): Noua ţintă de deficit a Guvernului, de 6,9%, e cu mult mai mare decât cea asumată inițial. Dacă nu ar fi existat amnistia, acel 6,9% din PIB, ar fi însemnat 7,3 – 7,4%
20:26 - Cum pot vota cetățenii români, prin corespondență, la alegerile prezidențiale și parlamentare. Acesta este termenul-limită pentru înregistrare
20:16 - Comisia Europeană va da undă verde la vânat lupi în România și alte state din UE. Cum poate acest lucru să afecteze românii
19:59 - Cum arată Raiul, în realitate. Un renumit neurochirurg a explicat totul: “Aceasta a fost dovada incontestabilă”
19:57 - Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)