O familie cu trei copii, care a mâncat bine la un restaurant din Satu Mare, a plecat fără să plătească. Au trimis banii pe consumație și bacșis, după ce imaginile au devenit virale

O familie cu trei copii, care a mâncat bine la un restaurant din Satu Mare, a plecat fără să plătească. Au trimis banii pe consumație și bacșis, după ce imaginile au devenit virale
Foto: Facebook

S-au ghiftuit cu copiii la restaurant, în Satu Mare, și au plecat. Este gestul unei familii care a trimis, ulterior, banii pentru consumație și 20 de lei bacșiș, după ce imaginile de pe camerele de supraveghere au devenit virale pe internet.

Familia cu cei trei copii au comandat mai multe porții de mâncare, la un restaurant din Satu Mare. După ce au mâncat, s-au ridicat de la masă și au plecat, dar fără să plătească consumația. Ba, mai mult, au mai luat și două sticle de apă din frigider înainte de a părăsi restaurantul.


Reprezentanții localului au salvat imaginile surprinse de camerele de supraveghere și le-au distribuit pe internet

„Aceste persoane au făcut în seara asta o consumație la un restaurant din Satu Mare și au plecat fără să plătească. La ieșire au mai sustras două sticle de apă. Este vorba despre tipul cu tricou alb și doamna în rochie neagră. Cine ne ajută va avea o cina gustoasă din partea restaurantului. Vă mulțumesc”, au scris reprezentanții restaurantului.

Ulterior, jurnaliștii au descoperit că familia este din Iași și se îndrepta spre Occident, dar înainte de punctul de trecere, au decis să staționeze pentru a prinde la puteri, notează Antena3.

Foto: Facebook

După ce imaginile cu ei plecând din restaurant după ce au luat masa la restaurant au fost făcute publice, ei s-au gândit să contacteze reprezentanții localului și au trimis banii pentru tot ce au consumat. În plus, au lăsat și un ciubuc de 20 de lei.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
16:28 - Diana Stoica, despre situația din sondaje: Dacă este reală, mă îngrijorează creșterea partidelor extremiste, care adunate pare că ar avea o treime din Parlament (VIDEO)
16:26 - Petre Roman a dezvăluit ce pensie are acum și cu cât i-a crescut după recalculare: “Păi eu am avut 50 de ani de muncă”
16:23 - Macron îl avertizează pe Netanyahu împotriva „semănării barbariei” la o conferință cu strângere de fonduri pentru Liban
16:23 - Gemene identice separate la naștere s-au cunoscut după 30 de ani. Și au descoperit să nu se suportă
16:11 - Regele Charles a consumat o băutură narcotică în Samoa. Ritual fastuos la sosirea cuplului regal în fosta colonie britanică (VIDEO)
16:01 - Șoferii din România ar putea scăpa de amenzi, dacă nu au permisul auto la ei. Proiectul de lege a fost depus în Senat
15:57 - Ovidiu Cîmpean (PNL): Cred că Ciolacu poate câștiga doar dacă îl are pe Simion în turul 2. Dacă intră Ciucă în turul 2, este evident că Ciolacu va pierde (VIDEO)
15:49 - O directoare de bancă din București ar fi furat aproximativ 300.000 de euro din conturile clienților. Ce metodă ar fi folosit
15:28 - Florian Bodog: Elena Lasconi are o problemă cu privire la faptul că nu mai reușește să convingă pe nimeni și atunci încearcă să se urce cu picioarele pe un subiect creat artificial și fără substrat de adevăr (VIDEO)
15:27 - Adi Nartea a făcut accident în timp ce se afla la filmările pentru un nou serial. Ce i s-a întâmplat