Surpriza unui american după ce s-a cuplat cu o româncă pe Tinder: „Este o poveste adevărată. Nu glumesc” (VIDEO)

Surpriza unui american după ce s-a cuplat cu o româncă pe Tinder: „Este o poveste adevărată. Nu glumesc” (VIDEO)
Captură Video: tiktok.com/@oopsimovedagain

Un american care s-a cuplat cu o româncă pe Tinder a venit în Timișoara s-o cunoască dar, în loc să se îndrăgostească de ea, s-a îndrăgostit de România.

Povestea de iubire dintre cei doi tineri n-a mers, dar bărbatul s-a simțit așa bine la noi că n-a mai plecat. El e încântat de frumusețile țării noastre, dar e impresionat și de generozitatea oamenilor.

Un american îndrăgostit de România

Acum, el postează diverse clipuri pe Tik Tok cu ce descoperă prin țara noastră.

„Povestea mea cu România de pe Tinder. Am descoperit România din greșeală. Am ajuns aici cu trenul din Ungaria pentru a-mi cunoaște iubita de pe Tinder”, a spus americanul pe Tik Tok, potrivit Cancan.

@oopsimovedagain July 30th (5 days ago), marked 2 years since I left the United States. The more I explore this country 🇷🇴, the more distant I feel with the United States 🇺🇸 and the West all together 🌎 #romania #engineer #medieval #oradea #dacia #freedom #oopsimovedagain ♬ Lofi – Domknowz

El a mai afirmat că cu cât vizita România mai mult, cu atât se distanța mai mult de țara sa: „Am plecat din cea mai bogată țară din lume, America, pentru a veni în România. Motivul nu este legat de bani. S-au împlinit 2 ani de când am plecat din Statele Unite ale Americii și cu cât vizitem mai mult România, cu atât mai mult mă simt tot mai distant de țara mea”.

De asemenea, americanul a fost impresionat și de români: „Este o poveste adevărată. Nu glumesc. Români, poate nu aveți cele mai bune drumuri din lume, dar generozitatea și ospitalitatea voastră este legendară”.

@oopsimovedagain Did I tell you that I discovered the country of Romania 🇷🇴 by total accident, when I came to Timisoara by train from budapest 🇭🇺, to meet my Romanian Tinder date ?! True story… 😘🇷🇴 #romania #engineer #date #tinder #freedom #oopsimovedagain ♬ Con te partirò – Andrea Bocelli

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
12:11 - Alertă în capitala Spaniei, după ce un obiect a fost detonat în apropiere de Biroul Regional al Parchetului European
12:07 - Elena Lasconi: Îi cer premierului Marcel Ciolacu să explice public ce a făcut în legătură cu George Simion după informările din R. Moldova și Ucraina. Cu o mână ne îndatorează pe toți și cu cealaltă strânge voturi pentru Simion (VIDEO)
11:56 - Un român și-a ucis iubita, apoi a zidit-o într-un apartament din Stuttgart, în Germania
11:50 - Lucian Romașcanu: Hrebenciuc n-are niciun fel de calitate oficială în PSD / Vom maximiza votul posibil către Marcel Ciolacu pentru a maximiza votul posibil pentru PSD la parlamentare. Restul sunt speculații (VIDEO)
11:35 - Un polițist în vârstă de 23 de ani și-a pierdut viața după ce a căzut în gol de la etaj. Tragedia s-a petrecut într-un bloc din Sectorul 3
11:34 - Mircea Abrudean: ” PSD își dorește un candidat mai slab în turul doi. Evident că nu și-l dorește pe Nicolae Ciucă” (VIDEO)
11:22 - Gigi Becali, întrebat pe cine ar susține într-o finală Ciolacu – Ciucă: Îți dau și eu un răspuns cum a dat Rareș Bogdan, niciodată PSD, dar Simion intră în turul 2! (VIDEO)
11:05 - Ron Ely, actorul din Tarzan, a murit la 82 de ani. A avut o viață desprinsă din filme, cu oase rupte la filmări și o soție ucisă chiar de copilul lor
10:52 - Emilia Şercan, ameninţată cu moartea în legătură cu dezvăluirile despre teza de doctorat a lui Mircea Geoană
10:41 - Elena Lasconi: Propunerea mea de premier este Ilie Bolojan / Nu aș guverna niciodată cu extremiștii și pro-rușii