Craiova, ocupată aproape în totalitate în timpul festivalului IntenCity / Cazări în cămine pentru doritori

Craiova, ocupată aproape în totalitate în timpul festivalului IntenCity / Cazări în cămine pentru doritori
Foto: Craiova IntenCity Facebook

Deși vara este pe final, sezonul festivalurilor nu s-a încheiat, iar săptămâna aceasta va avea loc prima ediție a festivalului IntenCity, eveniment care se va desfășura în perioada 26-28 august pe stadionul „Ion Oblemenco” din Craiova.

Cetatea Băniei se pregătește să găzduiască la finalul acestei săptămâni aproximativ 20.000 de iubitori de muzică, evenimentul fiind destinat nu doar tinerilor, ci și celor care pasionați de ritmurile anilor ’80 și ’90

Cererea nu este mare doar în ceea ce privește numărul de bilete și abonamente pentru cele trei zile de festival, ci și în rândul cazărilor, iar organizatorii au anunațat că orașul va fi plin până vineri, la startul evenimentului.

Locuri de cazare în cămine

Cum majoritatea locurilor din hoteluri au fost ocupate, organizatorii anunță că aproximativ 1.000 de locuri de cazare vor fi puse la dispoziție în căminele din unitățile de învățământ din municipiul Craiova.

Potrivit reprezentanților Primăriei Craiova, tarifele pentru cămine sunt cuprinse între 30 lei și 50 lei pe loc, notează asaelacraiova.ro.

„Procentul de ocupare a hotelurilor din Craiova este de aproape 100%, asa cum se poate verifica și pe booking. În cursul zilei de astăzi (nr. luni, 22 august), vom reveni cu informații suplimentare despre variante de cazare în căminele din licee.Locurile sunt disponibile în următoarele licee: Colegiul Elena Cuza, Colegiul Gh. Chițu, Liceul Henri Coandă, Colegiul Ștefan Odobleja, Colegiul Traian Vuia, Colegiul Matei Basarab, Liceul de Industrie Alimentară, Colegiul Tehnologic George Bibescu, Liceul Energetic, Colegiul Tehnologic Ctin. D. Nenițescu, Liceul Tehnologic de Transporturi Căi Ferate, Liceul Charles Laugier”, a declarat Marina Andronache, purtătorul de cuvânt al Primăriei Craiovei.

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, iar managerul instituției, Antoniu Zamfir, a anunțat că până luni au fost vândute aproximativ 11.500 de bilete din totalul de 18.000 scoase la vânzare individual și sub formă de abonamente, mai scrie sursa citată.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`