Ce a putut spune Mihai Trăistariu despre Antonia? Talentul cântăreței, ținta criticilor: „E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă”

Ce a putut spune Mihai Trăistariu despre Antonia? Talentul cântăreței, ținta criticilor: „E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă”
Foto: Captură video

Mihai Trăistariu a criticat-o dur pe Antonia. Fostul reprezentant al României la Eurovision susține că artista obține succes prin faptul că este frumoasă și atrage atenția bărbaților, nu pentru că ar cânta într-un mod deosebit.

Mihai Traistariu explică într-un podcast cum funcționează succesul în România, iar după spusele artistului, dacă ești frumos, nu mai ai nevoie și de talent muzical. Aici a dat-o exemplu pe Antonia, despre care spune că are concerte pentru că este frumoasă, nu pentru că are o megavoce.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de •AntoniA• (@antonia)

Talentul Antoniei pus sub semnul întrebării

Artistul a declarat într-un podcast că soția lui Alex Velea are succes pentru că este frumoasă, nu pentru că are talent muzical, relatează Spy News. De asemenea, el a menționat că ceea ce se vinde mai mult decât talentul, este imaginea.

„Antonia e frumoasă, o dorești sexual. După mine nu e vreo megavoce. Nici nu are hituri… alambicate. E frumoasă și are concerte. Pentru că e frumoasă. Te gândești la ea, așa, într-un fel..”, spune Mihai în podcast.

Tot în acest context, Mihai Trăstariu a menționat că showbiz-ul funcționează după frumusețe și sexualitate. Potrivit lui, dacă ai aceste două componente, ai și succes.

„Sexul vinde în showbiz. De aia fătucile astea vin despuiate, așa prinde mai bine videoclipul. Sexul înseamnă să atragi sexual. În videoclip, prin cuvinte, să te dorească publicul. În pat! Nu glumesc! (…) De aia se fac ele, se aranjează, se botoxează, ca să atragă. Se uită așa, iar atunci bărbații… se mai uită o dată la videoclip, de cinci ori. Și își fac vizualizările”, a adăugat Mihai.

În cadrul podcastului, artistul a vorbit și despre propriul succes și l-a menționat aici pe Costi Ioniță.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`