Marșul bicicliștilor în Capitală: Peste 300 de tineri dau „Burta Jos” pedalând pe biciclete

Marșul bicicliștilor în Capitală: Peste 300 de tineri dau „Burta Jos” pedalând pe biciclete

Aproximativ 300 de oameni au lăsat sâmbătă maşinile deoparte, şi-au luat bicletele şi s-au apucat de pedalat. Marşul bicicliştilor intitulat „Burta Jos” a strâns, sâmbătă, în Capitală, peste 300 de participanți în Parcul Izvor.

Deputatul liberal Alina Gorghiu continuă cu tradiţia născută în anul 2009. Alina Gorghiu şi asociaţia „O şansă pentru viitor” au organizat cea de-a patra ediţie a acestui marş, cu scopul de a atrage atenţia asupra importanţei sportului, precum şi promovarea bicicletei ca mijloc de transport pe străzile Capitalei.

De la cei mici până la cei mai mari, toți au sosit dis de dimineață în Parcul Izvor, pregătiți sã pedaleze până la Mogoșoaia.

Spre surprinderea organizatorilor, cea de-a patra ediție a marșului este și cea mai reușită dintre toate de până acum. Sute de iubitori ai mijloacelor de transport pe două roți au venit să ia parte la evenimentul „Burta Jos”.

„Când faci un eveniment dedicat datului burții jos, nu-ți vin cei cu burtă, îți vin cei care au o condiție bună și practică sportul în mod frecvent”, spune deputatul Alina Gorghiu.

De la eveniment nu a lipsit nici vicepreședintele PDL Theodor Paleologu, care s-a declarat încântat de inițiativa Alinei Gorghiu.

Bucureștenii dau „Burta Jos” pedalând pe biciclete

Embed: " />

Urmăriți B1TV.ro și pe
`