Trei fotbaliști, audiați la DNA în dosarul meciurilor trucate (VIDEO)

Trei fotbaliști, audiați la DNA în dosarul meciurilor trucate (VIDEO)
Foto: B1 TV

Trei foşti jucători de la Gaz Mediaş au fost audiaţi marți ca martori la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, informează B1 TV. Audierile vin într-un dosar deschis ca urmare a unei plângeri făcute de preşedintele Clubului Gaz Metan Mediaş.

Procurorii DNA investighează un posibil blat la meciul FC Braşov-Gaz Metan Mediaş, partidă care s-a încheiat cu o remiză în urma căreia ambele echipe au fost retrogradate.

Cu toate acestea fotbaliştii de la FC Braşov au fost premiaţi cu o sumă importantă de bani deşi jucătorii nu-şi mai primiseră salarile de câteva luni.

”Încă nu știm dacă a fost un aranjament, sigur ca fiind ultima etapă au circulat multe zvonuri, noi nu știm nimic concret, asta, să vedem dacă se va dovedi. E singurul meci pentru care am dat declarații deoarce am fost prezenți pe teren și putem spune că am fost direct implicați. În rest, nu știm de ce s-a întâmplat”, a spus Răzvan Pleșca, fotbalist.

Procurorii DNA au demarat o investigație privind un posibil meci trucat. Este vorba despre întâlnirea FC Brașov – Gaz Metan Mediaș, încheiată 0-0, din ultima etapă a campionatului, fotbaliștii gazdelor fiind suspectați că ar fi primit bani de la Concordia Chiajna pentru a-i încurca pe medieșeni.

La începutul lunii iulie, Federaţia Română de Fotbal a sesizat Comisia de Disciplină, după ce jucătorii de la FC Braşov au fost premiaţi de conducerea clubului pentru remiza înregistrată în 27 mai, în meciul cu Gaz Metan Mediaş, scor 0-0. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, declara, în 6 iulie, că va trimite cazul meciului dintre FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş către „instituţiile abilitate”, pentru a vedea dacă premierea jucătorilor braşoveni a fost sau nu legală.

FC Braşov şi Gaz Metan Mediaş au retrogradat în urma rezultatului de egalitate, în primul eşalon rămânând Concordia Chaijna, care a învins, pe teren propriu, Petrolul Ploieşti, cu scorul de 3-2.

Trei fotbaliști, audiați la DNA în dosarul meciurilor trucate

Urmăriți B1TV.ro și pe
`