Cine gratuite pentru prinderea a „doi idioţi” care s-au dat cu plăcile de surf pe canalele Veneţiei

Cine gratuite pentru prinderea a doi idioţi care s-au dat cu plăcile de surf pe canalele Veneţiei
Sursa foto: Pixabay.com

Doi bărbați au fost filmați făcând surf pe Gran Canale, artera principală a orașului Veneția, stârnind astfel indignarea turiştilor dar mai ales reacţia furibundă a autorităţilor locale.

Primarul Veneției a anunţat o cină din partea administraţiei pentru orice ajutor care duce la identificarea scandalagiilor. Acţiunea a fost încununată de succes iar cei doi aventurieri au fost prinși, plăcile lor de surfing fiind confiscate.

”Iată-i pe cei doi idioți aroganți care își bat joc de acest oraș”, a scris primarul Veneției, Luigi Brugnaro, pe pagina sa de Twitter.  Brugnaro a cerut, săptămâna trecută, şi zece zile de închisoare pentru un turist scoțian de 33 de ani, surprins făcând baie pe un canal.

Surferii sunt acuzați penal de punerea în pericol a siguranței navigației de-a lungul canalului

Cei doi au fost filmați printre gondole și ambarcațiuni de transport în comun în timp ce navigau în viteză pe artera principală din Oraşul Lagună. Videoclipurile postate pe rețelele de socializare au stârnit mânia locuitorilor întrucât, surfingul și alte sporturi nautice sunt interzise pe Marele Canal din Veneția.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`