Viktor Orban: Este o legătură între creşterea imigraţiei ilegale în Europa şi faptul că terorismul câştigă teren

Viktor Orban: Este o legătură între creşterea imigraţiei ilegale în Europa şi faptul că terorismul câştigă teren

Premierul Ungariei, Viktor Orban, a afirmat, sâmbătă, că există o legătură directă între imigraţia ilegală şi răspândirea terorismului.

„Este limpede o legătură între creşterea imigraţiei ilegale în Europa şi faptul că terorismul câştigă teren. În mod interesant, pentru ţările anglo-saxone, acest lucru este evident, iar restul neagă.

Este limpede, de asemenea, că din marea masă (n.r. de imigranţi ilegali), pur şi simplu nu putem să-i identificăm pe cei care ne sunt ostili, pe terorişti”, a spus sâmbătă Orban, potrivit Agerpres.

Șeful Guvernului de la Budapesta a mai declarat că imigrația ilegală amenință și Ungaria, dar și Europa.

„Imigrația ilegală amenință și Ungaria, și Europa, este un pericol pentru valorile comune, pentru cultura comună (…), amenință siguranța cetățenilor și rezultatele economice”
, a spus Viktor Orban.

Premierul Ungariei participă la o dezbatere la cea de-a 26-a ediție a Universității de Vară de la Băile Tușnad, alături de europarlamentarul FIDESZ Tokes Laszlo și președintele Comisiei de Politică Externă a Parlamentului Ungariei, Nemeth Zsolt. La dezbatere asistă aproximativ 1400 de persoane.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`