Liviu Dragnea i-a cerut premierului Ponta să prezinte rectificarea bugetară în PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea i-a cerut premierului Ponta să prezinte rectificarea bugetară în PSD (VIDEO)

Liviu Dragnea şi-a intrat deja în rolul de preşedinte interimar PSD. A anunţat că luni, în şedinţa Biroului Permanent Naţional, a convenit cu premierul Victor Ponta ca ministrul de Finanţe să vină să le prezinte social democraţilor proiectul de rectificare bugetară. Tot luni , a anunţat Dragnea că va veni şi cu un plan de reconstrcuţie a PSD-ului, care a „cântat pe mai multe voci şi fals în ultima vreme „. A mai spus că are de gând să le dea mai multă putere celor din teritoriu şi a precizat că nu va comenta deciziile justiţiei.

“Am vorbit cu domnul prim-ministru despre rectificarea bugetară și am convenit că luni ministrul de Finanțe să prezinte în Biroul Permanent Național proiectul de rectificare pentru ca și membrii din conducerea PSD să vadă proiectul de rectificare înainte ca el să fie aprobat în Guvern”, a spus Dragnea.

“Luni voi prezenta în Biroul Permanent Național un plan pentru reconstrucția Partidului Social Democrat. Vom organiza un sistem de comunicare publică mult mai eficient. Cum a fost la un moment dat în PSD, în așa fel încât relaţia dintre centru şi teritoriu să fie mult mai eficientă”, a adăugat șeful interimar al PSD.

“Forţa acestui partid stă în membrii lui, care stau în contact direct cu oamenii. PSD este un partid deschis, în PSD nu trebuie să existe pereţi”, precizează succesorul lui Ponta.

Liviu Dragnea a spus că în ultima perioadă partidul a fost lăsat în umbră: “Victor Ponta a fost preocupat aşa cum era firesc de o bună guvernare şi e bine că a fost preocupat şi Guvernul nostru a adoptat măsuri bune cu efecte foarte bune. În schimb la partid nu prea s-a mai ocupat nimeni.

Am ajuns în situaţia în care partidul vorbea pe foarte multe voci, dar cânta fals”.

Cât priveşte deciziile magistraţilor, Dragnea subliniază: „O sa am o atitudine foarte interesantă față de justiție. Aș vrea să nu mai vorbim despre ea. Foarte mulți vorbesc despre justiție. Justiția trebuie să se întample și punct. Eu nu vreau să vad politicieni care vorbesc despre justiție. Pot vedea analiști, presa”.

Actualul preşedinte interimar PSD nu a exclus o colaborare cu Klaus Iohannis.

„Unul din obiectivele mele esențiale reprezintă implicarea PSD-ului în mari proiecte de țară. Sunt proiecte de un nivel atât de înalt pe care nu le poate realiza un singur partid. Este exclus”, concluzionează Dragnea.

Dragnea i-a cerut lui Ponta să prezinte rectificarea bugetară în PSD


 

Urmăriți B1TV.ro și pe
`