Cel mai aglomerat weekend pe litoral: Staţiunea Mamaia s-a umplut de turişti

Cel mai aglomerat weekend pe litoral: Staţiunea Mamaia s-a umplut de turişti
Aglomerație pe litoralul românesc

Temperaturile tropicale din ultima perioadă au adus pe litoral cel mai mare număr de turiști din acest sezon estival. Chiar și în stațiunea Mamaia, unde până acum bătea vântul, gradul de ocupare este de 100%, asta după ce patronii de hoteluri au ales să renunțe la prețurile exorbitante.

Staţiunea Mamaia s-a umplut de turişti

Turiştii care aleg să meargă la mare în acest weekend vor scoate din buzunar pentru o noapte de cazare între 300 și 500 de lei.

„Suntem în vârf de sezon şi staţiunea Mamaia se apropie de 100% grad de ocupare. Ne aşteptăm ca weekend-ul acesta chiar să atingă această valoare. Sunt hoteluri care au lansat astfel de oferte, discount-uri de până la 20% şi se fac 40-50 de rezervări pe hotelurile respective, în fiecare zi”, a declarat Ionuţ Nedea, proprietar agenţie de turism, pentru News Hour With CNN de la Antena 3.

Totodată, nemulțumirile în rândul românilor continuă: „Pentru trei zile cheltuim undeva la 4.000 de lei. Nu prea îşi mai permite românul să vină în România în vacanță, la prețurile care le avem. Foarte scump este. Şi mâncarea, și cazarea. Faţă de anul trecut s-a scumpit cazarea. Pe o noapte de cazare plătim 900 de lei, apartament cu trei camere”, spune un turist.

Și nu doar stațiunea luxului s-a umplut. Se pare Eforie este cea mai norocoasă dintre stațiuni, cu mii de oameni, fiind mai aglomerat decât în weekend-urile trecute.

În stațiunea Eforie Nord. 2 nopți de cazare pentru 2 adulți și un copil la un hotel de 3 stele costă între 500 și 1000 de lei

Urmăriți B1TV.ro și pe
`