Mircea Dinescu intervine în scandalul cauzat de George Buhnici. Poezia șocantă pe care a compus-o: „Păi farmecul femeii nu stă-ntr-o piele-ntinsă…”

Mircea Dinescu intervine în scandalul cauzat de George Buhnici. Poezia șocantă pe care a compus-o: Păi farmecul femeii nu stă-ntr-o piele-ntinsă...
Foto: Mircea Dinescu / Facebook

Mircea Dinescu intervine la rândul său în scandalul generat de declarațiile lui George Bugnici și publică o poezie despre vergeturi și buci, intitulată „Un repetent la școala lui Rubens de mînă cu o corijentă la french cancan”.

Poezia compusă de Dinescu în contextul scandalului generat de George Buhnici

„Să-l scuipe Sfântul Petru, să-i dea în cap cu cheia

prostului care-n slujba unei spurcate guri

a îndrăznit să pună pe un cîntar femeia

și-a numărat ca Bulă la tablă vergeturi.

Păi farmecul femeii nu stă-ntr-o piele-ntinsă

pe bietele grisine ce n-au acces la buci,

degeaba te dai mare c-o lumînare stinsă

pe care la-ntuneric n-ai cum să o apuci.

N-a îndrăznit nici Domnul să pună frumusețea

pe un cîntar anume, că doar nu e băcan,

se vede pe nevastă complexul și tristețea

de-a fi fost corijentă la buci și french cancan”, scrie Mircea Dinescu, pe pagina sa de Facebook.

Amintim faptul că George Buhnici și-a lăudat soția pentru aspectul extrem de tânăr pe care îl are și a declarat, fără perdea, că atunci când e în vacanță la mare îi place să se uite la sâni și funduri.

Banca BCR a anunțat că întrerupe colaborarea cu jurnalistul George Buhnici (vezi mai multe aici). De asemenea, Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării (CNCD) analizează declaraţiiile acestuia. El riscă o amendă contravenţională între 2.000 şi 100.000 de lei, dacă va fi găsit vinovat de CNCD, însă poate ataca în justiţie o eventuală decizie nafavorabilă.

BCR a anunţat că renunţă la parteneriatul cu George Buhnici după ce în ultimele zile a aşteptat o poziţie din partea jurnalistului. BCR a transmis că se disociază ferm “de sexism şi discriminare“ și că renunță definitiv la parteneriat.

BCR rupe parteneriatul cu George Buhnici

În online a luat amploare valul de reacţii negative referitoare la declaraţiile jurnalistului legate de femeile care au vergeturi şi celulită, dar şi exemplu soţiei sale „care arată ca o minoră“.

„Venim la mare ca să vedem piele, aş vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăţi piele şi sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi şi cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la ţâţe şi la buci? Aia vreau să văd la mare! (…)

Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele. Jur. Uită-te la ea!”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`