Ziua și problema la metrou. Un tren s-a defectat la oră de vârf între Universitate și Piața Romană. Călătorii au fost evacuați. Ștefan Etveș: Incidentele se înmulțesc. Există mega-întârzieri (VIDEO)

Ziua și problema la metrou. Un tren s-a defectat la oră de vârf între Universitate și Piața Romană. Călătorii au fost evacuați. Ștefan Etveș: Incidentele se înmulțesc. Există mega-întârzieri (VIDEO)
Foto: Facebook @ Metrorex

Un tren care se deplasa dinspre stația Universitatea spre stația Piața Romană a întâmpinat o problemă tehnică, joi dimineață, la ora 9:05, astfel că mecanicul a decis debarcarea călătorilor în stația Universitate și retragerea trenului în depou pentru verificări și remediere, informează Metrorex.

Situația a fost comentată de Ștefan Etveș, realizatorul emisiunii „Drumurile Noastre”, la Știrile B1 TV prezentate de Aneta Sângeorzan, acolo unde jurnalistul a atras atenția că incidentele de la metrou se înmulțesc și că există „mega-întârzieri”.

Ce a spus Ștefan Etveș, realizatorul emisiunii „Drumurile Noastre”, despre incidentul de la Metrou

„Știi ce trebuie punctat înainte de toate? Că exact sau în apropiere de același loc, dacă îți amintești, în zona Piața Romană, s-a întâmplat acel incident nu cu mult timp în urmă, câteva săptămâni. Din păcate, aceste probleme legate de defecțiune, legat de incidentele de la metrou din ultima perioadă, legat de întârzierile garniturilor de metrou… adică, acum când vorbim, să știi că pe magistrala unde s-a întâmplat acest incident metroul, din păcate, vine la 15 minute, nu la trei sau patru minute, și asta pentru că, întâmplător sau nu, Metrorex – pentru că domnul Grindeanu anunța că vrea să dea afară conducerea de la Metrorex – are datorii către firma de mentenanță, Alstom”, spune Ștefan Etveș.

„Asta după ce la sfârșitul anului trecut, pe 31 decembrie, se semna un minunat contract de mentenanță pe nu multe sute de milioane de euro. Revenind la problema actuală, de astăzi, e îngrijorător faptul că se înmulțesc incidentele și faptul că, repet, există aceste mega-întârzieri”, a continuat jurnalistul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`