Rovana Plumb: Cea mai mare farsă politică. PNL a votat Codul Fiscal, iar acum îl susține pe Iohannis. Predoiu preia învățăturile lui Băsescu (VIDEO)

Rovana Plumb: Cea mai mare farsă politică. PNL a votat Codul Fiscal, iar acum îl susține pe Iohannis. Predoiu preia învățăturile lui Băsescu (VIDEO)
Foto: B1 TV

Președintele interimar al PSD, Rovana Plumb, a declarat, vineri, că PNL a realizat cea mai mare farsă politică prin jocul dublu pe care l-a făcut partidul în privința noului Cod Fiscal.

„Este regretabil că aceste coduri, care conțin cea mai importantă măsură, reducerea TVA-ului, nu au fost promulgate. Este penibil jocul dublu pe care îl face PNL-ul. După ce a susținut acest proiect, azi PNL realizează cea mai mare farsă politică. Predoiu preia învățăturile lui Băsescu. Brusc nu mai sunt de acord cu reducerea taxelor. Ridicolul nu mai are margini. PNL ne zice că va face cum va vrea Iohannis. PNL  a votat acest pachet, a avut acest pachet în programul său politic. Marea dezamăgire este la PNL că, în loc să susțină promulgarea acestor legi, a făcut presiuni să nu se aplice. Nu este niciun argument serios”
, a explicat Rovana Plumb.

Aceasta a mai precizat că PSD ia în calcul și eventualitatea organizării unei sesiuni parlamentare extraordinare pe această temă.

Președintele Klaus Iohannis a retrimis Codul fiscal în Parlament pentru reanalizare, la o lună de când a fost trimis spre promulgare. (Detalii AICI)

În elaborarea unui nou Cod fiscal nu ar trebui promovate politici care generează fiscalități excesive, dar nici relaxări accentuate”, subliniind că „măsurile de austeritate ale anului 2010 trebuie să rămână istorie”.

Astfel, noul Cod fiscal ar putea fi pus în aplicare după o analiză a întregului set de măsuri  fiscale și bugetare asupra construcției bugetului general consolidat.

Rovana Plumb: PNL a votat Codul Fiscal, iar acum îl susține pe Iohannis

Urmăriți B1TV.ro și pe
`