Deputat PNL: Sunt 90% șanse ca premierul să fie schimbat în această vară

Deputat PNL: Sunt 90% șanse ca premierul să fie schimbat în această vară
Foto: mesagerul.ro

Deputatul Stelian Dolha a declarat, vineri, că șansele ca prim-ministrul Victor Ponta să fie schimbat din funcție în această vară sunt de 90%, motiv pentru care parlamentarii opoziției și-ar fi scurtat vacanțele.

„90%, dacă e să dau un pronostic. Vi se pare că avem vacanță?”, a fost răspunsul lui Dolha la o întrebare adresată de un jurnalist despre șansele ca premierul să fie înlocuit în această vară, scrie Agerpres.

„Victor Viorel Ponta a pus în pericol viitorul economic al acestei țări. (…) Acesta consideră că ceea ce i se întâmplă lui acum este un accident biografic și că e cam hăituit de procurori. Or, eu vă spun că, dacă lui Victor Viorel Ponta i-am fi dat o societate comercială să o conducă pe modelul cum a condus România, o băga în faliment. Datoria publică a României de când Victor Ponta este premier a crescut cu 15 miliarde euro, am ajuns la 59 miliarde de euro și vă spun că Curtea de Conturi, reprezentată de Nicolae Văcăroiu, a venit și ne-a sus că suntem în lipsă de solvabilitate. Cu alte cuvinte, datoria publică a crescut într-un ritm mai accelerat decât am avea o creștere economică”, a adăugat Dolha.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`