Jador, în lista vedetelor ce își petrec vacanța în Grecia. Cât costă un sejur în această destinație feerică

Jador, în lista vedetelor ce își petrec vacanța în Grecia. Cât costă un sejur în această destinație feerică
Foto: Instagram

În această perioada a anului, numeroase vedete profită de timpul liber și de zilele frumoase, pline de soare, pentru a-și reîncărca bateriile. De asemena, și Jador a început să savureze din vacanță, într-un loc de vis, scrie Spy News.

Jador își ține fanii la curent cu orice mișcare. Așadar, ieri se afișa la brațul iubiteli sale, amândoi într-un bolid de lux. Astăzi artistul le-a arătat fanilor că se află la bordul avionului, spre în una dintre cele mai frumoase destinații de vacanță.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Jador❤️ (@jador_adevarat)

Locul ales de Jador pentru vacanță

Ca majoritatea celor ce merg să se odihnească în această perioadă, artistul a optat pentru peisajele încântătoare și atracțiile turistice de pe meleagurile grecești. Adevărat, zona nu este una obișnuită și nu oricine și-ar permite să petreacă aici, anume Santorini.

Santorini este o insulă din Marea Egee. Fira, cetățile grecești (Thira și Akrotiri), Oia (Mânăstirea Santorini), plajele sunt câteva dintre locurile ce pot fi vizitate aici. Potrivit unei legende, pe aceste locuri s-a aflat Atlantida, de altfel, este și cheia prin care sunt atrași turiștii. Aici se află un sat-castel, Pyrgos, celebru pentru că are mai multe biserici (75) decât case.

Cât costă un sejur în Santorini

Pentru un sejur de șapte nopți la un hotel de trei stele, cu mic dejun înclus, prețul ajunge la 700 de euro de persoană, astfel că un cuplu ar da în jur de 1500 de euro, însă prețurile cresc semnificativ dacă ne uităm la un hotel de cinci stele cum au ales vedetele.

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe
`