Donald Trump, despre Elon Musk: Dacă i-aș fi spus ”cazi în genunchi și cerșește”, ar fi făcut-o

Donald Trump, despre Elon Musk: Dacă i-aș fi spus ”cazi în genunchi și cerșește”, ar fi făcut-o
Foto: Hepta - Zuma Press / Al Grillo Zuma Press WireService

Fostul președinte american Donald Trump a susținut că Elon Musk, CEO-ul SpaceX și Tesla, ar fi fost în stare să cadă în genunchi în fața lui și să-i cerșească, numai să obțină finanțările necesare pentru proiectele sale.

Trump, ironii la adresa lui Musk

„Când Elon Musk a venit la Casa Albă să-mi ceară ajutor pentru multele sale proiecte subvenționate – mașini electrice care nu pot fi conduse prea mult, mașini fără șofer care fac accidente sau rachete către nicăieri, proiecte care fără subvenții n-ar avea nicio valoare – să-mi spună cât de mare fan Trump și republican e, puteam să-i spun ”cazi în genunchi și cerșește” și ar fi făcut-o”, a scris Trump pe platforma sa de social media, potrivit Business Insider.

Ce spune Trump despre conflictul Musk – Twitter

Într-un alt mesaj, Trump a părut să râdă pe seama miliardarului, care va fi dat în judecată de Twitter pentru că a renunțat la cumpărarea companiei, încălcând un acord.

„Elon mai bine s-ar concentra să se scoată din dezastrul ăsta cu Twitter, că ar putea ajunge să datoreze 44 de miliarde de dolari pentru ceva ce poate nu valorează nimic.

De asemenea, multă concurență pentru mașinile electrice!”, i-a transmis Trump lui Musk.

Cearta dintre cei doi a pornit după ce Elon Musk a susținut că el nu a votat niciodată pentru republicani. Musk a mai zis că Trump e prea bătrân să mai candideze la alegerile prezidențiale. La rândul său, fostul președinte a spus despre miliardar că e un „artist al vrăjelilor”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`